Ο Ερντογάν ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις μετά από σύσταση των γιατρών

Η συζήτηση έχει φουντώσει πάλι για την υγεία του Τούρκου προέδρου, αν και αποδίδεται στην κούραση και στο βεβαρημένο πρόγραμμά του ενόψει των εκλογών.

Σήμερα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter ότι ακύρωσε το πρόγραμμά του για να ξεκουραστεί.

«Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι κατόπιν συμβουλών των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να βρεθώ σήμερα μαζί με τα αδέρφια μου από το Κιρίκαλε, το Γιόζγκατ και τη Σεβάστεια. Ζητώ από όλους να με συγχωρέσουν», είπε και πάλι, αφού ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους για περαστικά.

Δικαιολογήθηκε

και πάλι ότι η αδιαθεσία του οφείλεται στις πολλές ώρες εργασίας του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε πολίτη του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδερφές μου, που εξέφρασαν τις ευχές και προσευχήθηκαν για μένα εξαιτίας της μικρής ταλαιπωρίας που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω των πολλών ωρών εργασίας μου», ενώ ανακοίνωσε ότι θα τον εκπροσωπήσει σήμερα ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

«Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τους στόχους του αιώνα της Τουρκίας για το αγαπημένο μας έθνος», είπε.

Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και ευεξία».

Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.…

Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) April 26, 2023

Διαβάστε ακόμη: Αδιαθεσία Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ζωντανή μετάδοση (vid)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν,erntogan