Ο Έλληνας προσπαθεί να μεταπείσει τον Σοφοκλέους!

Ο Άκης Έλληνας, το όνομα του οποίου ακούστηκε για τα διοικητικά της ΑΕΛ, παραχώρησε δηλώσεις στο Super Sport FM 104.0 και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Αδυνατώ για την ώρα να εμπλακώ στα διοικητικά της ΑΕΛ. Αν οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται μπορεί να προχωρήσει

γιατί εγώ δεν θα προχωρήσω» δήλωσε αρχικά αι πρόσθεσε:

«Από την στιγμή που δεν έχω τον χρόνο να συμμετέχω στα διοικητικά τότε δεν μπήκα στα βαθιά. Με τον πρόεδρο έχουμε επικοινωνία. Προσπαθούμε να δούμε τι θα γίνει με την επόμενη μέρα. Είναι ακέφαλο το σωματείο με την δική του αποχώρηση. Βάζουμε κάποιες σκέψεις, κάποιες προϋποθέσεις ενώ εγώ προσπαθώ να τον μεταπείσω και να βρούμε τρόπο να στηριχθεί. Κι ο ίδιος έχει μπουχτίσει από υποσχέσεις.

Ο πρόεδρος φωνάζει ότι έμεινε μόνος του: «Έχει απόλυτο δίκαιο. Είναι δέκα χρόνια εκεί και έκανε πολλά πράγματα για την ΑΕΛ. Και εγώ είχα την δική μου εμπειρία. Πρέπει όλοι επιτέλους να αγκαλιάσουμε το σωματείο αφήνοντας τις δικαιολογίες στην πάντα».

Κάνει καθόλου δεύτερες σκέψεις  πρόεδρος; «Όχι. Προσπάθησα εγώ να τον μεταπείσω και του είπα να μείνει για να τελειώσει και αυτός ο χρόνος για να γίνει ένας σχεδιασμός για τον επόμενο χρόνο, να έχουμε μια ομαλή διαδοχή»

Υπάρχει κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται να αναλάβει; «Στο παρόν στάδιο δεν γνωρίζω εγώ, είμαι στο εξωτερικό. Θέλω να ελπίζω ότι το σωματείο δεν θα μείνει ακέφαλο, θα έρθουν άνθρωποι σοβαροί να αναλάβουν. Είναι ένα μεγάλο σωματείο και απαγορεύονται οι πειραματισμοί»

Μπορεί η ΑΕΛ να οδηγηθεί σε άσχημες καταστάσεις αν δεν βρεθεί λύση; «Από την στιγμή που δεν υπάρχει ηγέτης, οι συνέπειες είναι αρνητικές. Η ΑΕΛ έχει τους ανθρώπους της αλλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος, η κατάλληλη ομάδα,  το κατάλληλο συμβούλιο. Προσπαθούμε να μείνει ο πρόεδρος αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν γίνεται μετά από μια κατάκτηση Κυπέλλου να πουλάμε μόνο 400 διαρκείας».

Γιατί είστε αισιόδοξος ότι αυτή την φορά μπορεί να αλλάξει κάτι; «Ο κόσμος αγαπά την ΑΕΛ αλλά όταν πρόκειται να βάλουν το χέρι στην τσέπη είναι διστακτικοί. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να τραβά όλο το φορτίο. Αν γυρίσει και πει φεύγω και ρίχνω μαύρη πέτρα θα είναι δύσκολο. Υπάρχουν υποχρεώσεις, κριτήρια, κοινωνικές σφαλίσεις και με ένα λάθος τινάζεται η ομάδα στον αέρα».

Και εσείς προσπαθείτε να τον μεταπείσετε: «Αυτό προσπαθώ να κάνω. Η απόφαση δεν είναι δική μου, είναι δική μου εισήγηση. Ο κ. Σοφοκλέους θα πάρει την απόφαση. Στο παρόν στάδιο πρέπει να μείνει και να του δείξουμε εμπράκτως ότι θα είμαστε δίπλα του και του χρόνου έχει ο Θεός».

Σε κάποια στιγμή σκέφτεστε την επιστροφή σας; «Σίγουρα είναι διακαής μου πόθος να επιστρέψω στα διοικητικά, αγαπώ την ΑΕΛ».

Νιώθετε ότι αφήσατε κάτι στη μέση; «Φυσικά. Όταν πηγαίνεις τρεις φορές τελικό Κυπέλλου και δεν παίρνεις ένα τρόπαιο, αντιλαμβάνεστε».

Πως βλέπετε την ΑΕΛ και την δουλειά του Κέρκεζ; «Όντως ο κ. Κέρκεζ είναι αξιόλογος προπονητής, έκανε πολύ καλό τιμ, είναι μελετημένος και έκανε καλή δουλειά. Έριξε το μπάτζετ πολύ σε σχέση με άλλες ομάδες. Αυτό που έκανε είναι άθλος και πρέπει να τον επιβραβεύσουμε και να του συμπαρασταθούμε. Έχει μέλλον στην ΑΕΛ. Έχει τα εχέγγυα να πάει ψηλά αλλά θέλει στήριξη. Αν του αρχίσουμε πόλεμο και όλοι είναι προπονητές της κερκίδας δεν είναι σωστή. Απέδειξε τι μπορεί να κάνει».

Ποια είναι η δική σας εκτίμηση για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ; «Το γεγονός ότι ο κ. Σοοφκλέους είναι εκεί και προσπαθεί να φέρει κόσμο είναι θετικό. Δεν είναι στο έλεος του Θεού η ΑΕΛ, έχουμε την έγνοια της, κάνουμε κινήσεις και πρέπει να καθίσουμε κάτω για να δούμε τι θα κάνουμε. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα βρεθεί μια λύση αλλά ο κάθε ένας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί. Να σηκωθούμε να πάμε να κάνουμε ένα εισιτήριο διαρκείας, δεν ζήτησε κάτι περισσότερο ο κ. Σοφοκλέους. Αν αυτό είναι πολύ τότε να το κλείσουμε καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα