Ο Δρ Ν. Μαστρογιαννόπουλος εντάσσεται στην CIM-Cyprus Business School

Tο CIM-Cyprus Business School ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 45 χρόνια, έχει προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας με τον τέως Chief Scientist της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ Νικόλα Μαστρογιαννόπουλο.

Ο Δρ Μαστρογιαννόπουλος θα ενταχθεί στο Advisory Board του

CIM-Cyprus Business School. Περαιτέρω θα εκτελεί χρέη Σύμβουλου όσο αφορά θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και ψηφιακού μετασχηματισμού. Τέλος, θα αποτελεί μέλος του Καθηγητικού προσωπικού.

Ο Δρ. Νικόλας Π. Μαστρογιαννόπουλος είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Συνέταιρος της W11 Ventures. Έχει διατελέσει Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας και Καινοτομίας Κύπρου, διορισμένος από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, του εθνικού οργανισμού χρηματοδότησης Ε&Κ της Κύπρου.  Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Joint Research Center της ΕΕ, του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κύπρου, μέλος της Συντονιστικής Επενδυτικής Επιτροπής του Cyprus Equity Fund, Πρόεδρος της Επιτροπής Έρευνας, Καινοτομίας και Τεχνολογίας των Υπουργείων, εθνικός  εκπρόσωπος στο SESAME και στην Ευρωπαϊκή Σύμπραξη για το Blockchain (EBP), μεταξύ άλλων.

Ο Δρ Μαστρογιαννόπουλος διαθέτει εκτενή ερευνητική εμπειρία, εστιάζοντας στην ανάπτυξη Θεραπευτικών προσεγγίσεων για Νευρομυϊκές και άλλες Γενετικές Ασθένειες. Δημιούργησε εθνικές και διεθνείς συνεργασίες με ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο και έχει ένα ισχυρό ιστορικό δημοσιεύσεων και επιστημονικών αναφορών. Έχει προσελκύσει επιχορηγήσεις και αρχική χρηματοδότηση σποράς ως κύριος ερευνητής ή συνεργάτης από εθνικούς και διεθνείς φορείς χρηματοδότησης καθώς και ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία και πτυχίου στις Βιοϊατρικές Επιστήμες.

Η ομάδα του CIM-Cyprus Business School υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.   

Keywords
Τυχαία Θέματα