Ο Δήμος Αγίας Νάπας σε έκθεση πολιτικών γάμων στη Βετανία

Στη μεγαλύτερη έκθεση πολιτικών γάμων «Τhe Νational Wedding Show» στη Βρετανία, που άρχισε χθες και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 5 Μαρτίου, συμμετέχει ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι στόχος της συμμετοχής της Αγίας Νάπας είναι «να προβάλει περαιτέρω το γαμήλιο τουριστικό προϊόν της στο εξωτερικό, δεδομένου ότι θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για την τέλεση πολιτικών γάμων στην Κύπρο.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει μαζί με το περίπτερο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Αμμοχώστου (ΕΤΑΠ) στην εξειδικευμένη έκθεση Πολιτικών Γάμων που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πόλη Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου».

Την αποστολή του Δήμου «αποτελούν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Αντώνης Χρίστου και η Λειτουργός Γάμων Αννα Ασσιώτη – Ζακχαίου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες και να διανείμουν διαφημιστικό υλικό, παρουσιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια τα γαμήλιο προϊόν που προσφέρει η Αγία Νάπα».

Περαιτέρω ο κ. Χρίστου «θα έχει επαφές με εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών γραφείων, τα οποία εξειδικεύονται στην οργάνωση πολιτικών γάμων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα