Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας επιθεώρησε τις παραλίες

Τις παραλίες της Αγίας Νάπας «Νησί», «Μακρόνησος», «Βαθειά Γωνιά» και «Περνέρα» επιθεώρησε επί τόπου σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «κατά την περιοδεία του ο Δήμαρχος, ενημερώθηκε από τον επιθεωρητή και το προσωπικό που εργάζεται στις παραλίες, για τα προβλήματα που παρουσιάζονται και άκουσε τις εισηγήσεις τους, ούτως ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες».

Ο κ. Καρούσος «συνομίλησε επίσης με αρκετούς ξένους και Κύπριους επισκέπτες, από τους οποίους απεκόμισε εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο για την καθαριότητα,

όσο και για την τάξη που επικρατεί στις παραλίες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο «Δήμαρχος Αγίας Νάπας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την σημερινή επίσκεψή του, τόσο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το Τμήμα παραλιών, όσο και για την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζουν γενικότερα όλες οι παραλίες. Το στοιχείο αυτό» όπως είπε «αντανακλάται και από τα θετικά σχόλια που εκφράζουν, τόσο οι ξένοι, όσο και οι ντόπιοι επισκέπτες».

Ο Γιάννης Καρούσος «εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τις κατάλληλες ενέργειες, που αναμένεται να γίνουν στο άμεσο μέλλον, η θετική εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα στις παραλίες της Αγίας Νάπας, θα γίνει ακόμη καλύτερη».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα