Ο Μπουτραγκένιο άφησε "ξεκρέμαστο" τον Μπενίτεθ

Ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο δεν θέλησε να εκφράσει διοικητική στήριξη στον Ράφα Μπενίτεθ μετά από τη νέα απώλεια βαθμών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο εκ των διευθυντών της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ σε ερώτηση για το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης, με συνέπεια να είναι τα πάντα ανοιχτά μετά από τη νέα απώλεια βαθμών της ομάδας.

Οι

"μερένγκες" έμειναν στο 2-2 με αντίπαλο τη Βαλένθια στο "Μεστάγια" και δεν εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ, ώστε να μειώσουν την "ψαλίδα" από την κορυφή.

Ο τηλεοπτικός σταθμός "Movistar" ρώτησε τον "θρύλο" των Μαδριλένων εάν θα συζητηθεί το θέμα Μπενίτεθ στο προσεχές ΔΣ, για να πάρει μία διαφορετική απάντηση: "Νομίζω ότι η ομάδα είχε καλή εικόνα. Οι περιστάσεις δεν βοήθησαν, αλλά ακόμα και με 10 παίκτες η ομάδα θα μπορούσε να είχε νικήσει στο τέλος. Πρέπει να υπάρξει ηρεμία".

Ο Ισπανός βετεράνος είχε στηρίξει τον συμπατριώτη του τους προηγούμενους μήνες, όταν τα απανωτά "στραπάτσα" της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο έφερναν τον Μπενίτεθ προ της εξόδου από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Δεν το έπραξε, όμως, μετά από τον αγώνα στη Βαλένθια, αλλά προτίμησε να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές.

"Η ομάδα είχε ένα καλό παιχνίδι, πραγματικά το πιστεύω. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι πάντα για εμάς όταν ερχόμαστε εδώ και σήμερα οι περιστάσεις δεν βοήθησαν. Μείναμε με παίκτη λιγότερο, αλλά δεν χάσαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαν να σημειώσουμε και τρίτο γκολ με παίκτη λιγότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα