Ο Μπέργκ για την απόλυση του από την Πάφο

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην aftenposten.no για το διαζύγιό του με την Πάφο.

Aνάμεσα σε άλλα είπε...

Για το ότι ανέβασε επίπεδο την παφιακή ομάδα…  "Υπάρχουν τρεις ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα που δεν άλλαξαν προπονητές (Άρης, ΑΕΚ, Νέα Σαλαμίνα). Στο επάγγελμά μου σπάνια λήγουν συμβόλαια. Μου αρέσει να τηρώ το συμβόλαιο και δεν το έχω σπάσει ποτέ. Αλλά αν ο σύλλογος θέλει να αλλάξει, μπορεί να το κάνει..."

Για το γεγονός ότι δεν κέρδισε

η Πάφος στα 6 τελευταία ματς κι αν είναι στεναχωρημένος… "Είμαι ευχαριστημένος. Η ομάδα μας παίζει καλύτερα τώρα σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Είναι φυσιολογικό. Αλλά δεν έχουμε κερδίσει τόσα παιχνίδια".

Για το αν είναι άδικο που τον απομάκρυναν... "Δεν σκέφτομαι καθόλου έτσι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος επιλέγει. Έχω μια χαλαρή σχέση με αυτό"

Για το οικονομικό κομμάτι στο διαζύγιο… "Όλα είναι ρυθμισμένα. Καμία ανησυχία" (ΕΔΩ τι γράψαμε).

Για το ήταν επικερδής η δουλειά στην Κύπρο... "Εξαρτάται με ποιο πρωτάθλημα θα το συγκρίνεις. Όχι βέβαια σε σύγκριση με μεγάλα πρωταθλήματα. Αλλά καλό σε σύγκριση με μια κανονική δουλειά στη Νορβηγία. Αλλά είμαι τυχερός. Είμαι σε μια οικονομική κατάσταση όπου δεν εξαρτώμαι πραγματικά από την εργασία. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να επιλέγω τις δουλειές μου με βάση αθλητικές σκέψεις και ό,τι με παρακινεί. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί προπονητές που βρίσκονται σε μια θέση που αισθάνονται ότι δεν μπορούν να πουν όχι σε κάποιες προτάσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα