Ο Μπάιντεν πιάστηκε να κρατά «σκονάκι» με την ερώτηση δημοσιογράφου

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πιάστηκε με ένα φύλλο που περιγράφει λεπτομερώς την ερώτηση ενός δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ Γιολ.

Φωτορεπόρτερ που παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου, για τα 70 χρόνια των δεσμών ΗΠΑ-Νοτίου Κορέας, στον Λευκό Οίκο Rose Garden, στην Ουάσιγκτον. Απαθανάτισαν τη στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν  κρατούσε «σκονάκι» που έδειχνε μια φωτογραφία της δημοσιογράφου

των Los Angeles Times, Courtney Subramanian, μαζί με λεπτομέρειες της προφοράς του επωνύμου της και χειρόγραφη «Ερώτηση #1» στο επάνω μέρος, υποδεικνύοντας ότι είχε γνώση για την ερώτηση που θα δεχόταν από τον δημοσιογράφο.

Μάλιστα, η ερώτηση ήταν «Πώς ισοπεδώνετε τις εσωτερικές σας προτεραιότητες όπως η ανανέωση της παραγωγής ημιαγωγών - με την εξωτερική πολιτική που βασίζεται στη συμμαχία;».

Να σημειωθεί, πως το περιστατικό σημειώθηκε μια ημέρα αφότου ο Αμερικανός ηγέτης ανακοίνωσε επίσημα την εκστρατεία του για επανεκλογή το 2024.

Πηγή: ARAB NEWS

Keywords
Τυχαία Θέματα