Ο ΑΠΟΕΛ επιλέγει κλιματιστικά GREE

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την GREE Electric Appliances Inc, την εταιρεία η οποία κατασκευάζει 1 στα 3 κλιματιστικά που πωλούνται παγκοσμίως. Η συνεργασία αφορά στην προβολή των κλιματιστικών GREE μέσω των αγωνιστικών ομάδων του ΑΠΟΕΛ σε μπάσκετ, βόλεϊ και φούτσαλ, αλλά και μέσω διαφημίσεων στους

εντός έδρας αγώνες των πιο πάνω ομάδων.

Επιπλέον, η συνεργασία προνοεί διάφορες προωθητικές ενέργειες, με στόχο την προώθηση των κλιματιστικών GREE μεταξύ των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, ενώ περιλαμβάνει και την τοποθέτηση κλιματιστικών στο υπό διαμόρφωση μουσείο του ΑΠΟΕΛ, στο οίκημα του Σωματείου.

«Καλωσορίζουμε την GREE στην ομάδα των Συνεργατών μας και ευελπιστούμε ότι η συνεργασία θα είναι εποικοδομητική και ωφέλιμη και για τα δύο μέρη και να διαρκέσει πολλά χρόνια» τονίζει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Χριστόφορος Ποταμίτης.

Ποια είναι τα κλιματιστικά GREE

H εταιρεία GREE Electric Appliances Inc. είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως, με δυναμικό παραγωγής πέραν των 60 εκατ. οικιακών κλιματιστικών και 5.5 εκ. κεντρικών μονάδων, αντίστοιχα.

Η εταιρεία διαθέτει εννέα κέντρα παραγωγής, επτά εκ των οποίων βρίσκονται στην Κίνα και δύο σε Βραζιλία και Πακιστάν, τα οποία απασχολούν συνολικά 80.000 εργαζομένους. Από το 1996 η εταιρεία διατηρεί την πρώτη θέση σε όγκο πωλήσεων και παραγωγής παγκόσμια.

Τα κλιματιστικά GREE εισάγονται και διατίθενται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Masterstar Trading LTD.

Keywords
Τυχαία Θέματα