Ο Αντρέας Μιχαϊλίδης για τα play-off και κύπελλο

«Το ωραίο του ποδοσφαίρου είναι πως βάζουν και την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή στο κόλπο του τίτλου», τόνισε ο πρωην προπονητής.

Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:

Για το μηδέν παθητικό: «Πολλές φορές η επίθεση ξεκινά από την άμυνα. Αν μπορείς να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα έχει ιδιαίτερή σημασία».

Για το μηδέν στην επίθεση: «Είναι σημαντικό. Οι δυο ομάδες που προηγούνται είναι στον πυθμένα στο στατιστικό αυτό».

Για την ειδική βαθμολογία των play-off: «Δεν ξέρουμε ακόμη τον πρωταθλητή και αυτό είναι καλό. Κανείς

δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Κάποιοι βάζουν και την ΑΕΚ στο κόλπο και αυτό είναι καλό. Μπορεί κάποια ομάδα να ξεπεράσει τη μια ομάδα αλλά όχι και τις δυο».

Για το ντέρμπι Απόλλων-Ανόρθωση: «Τα γκολ της Ανόρθωσης ήταν καταπληκτικά. Το πώς ξεκίνησε ο αγώνας με το γρήγορο γκολ πιστέψαμε πως ο Απόλλωνας θα καθάριζε τον αγώνα. Η Ανόρθωση πήρε τον έλεγχο στη συνέχεια η κακή εμφάνιση του Απόλλωνα άλλαξαν τα δεδομένα. Τα γκολ που έχει δεθεί ο Απόλλωνας είναι αρκετά για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό»

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ περνά μια περίοδο ντε φορμαρίσματος. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ αλλά και ο Απόλλωνας φαίνονται κουρασμένες. Ένας παράγοντας είναι και η Ευρώπη αλλά και οι τραυματισμοί. Όταν βασικοί ποδοσφαιριστές απουσιάζουν ή δεν είναι στα καλύτερα τους επηρεάζουν το σύνολο»

Για το ντέρμπι Ερμής-Ομόνοια: «Η Ομόνοια αγωνιζόταν εναντίων μιας καλής ομάδας στην έδρα της με μειονέκτημα το ότι κέρδισε και η ΑΕΚ και η Ανόρθωση. Έκανε το διπλό για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Η διαχείριση του ρόστερ είναι δουλειά του προπονητή αφού γνωρίζει πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές του».

Για τους αγώνες κυπέλλου: «Το κύπελλο με συναρπάζει. Δεν μπορώ να μπορώ να πιστέψω πως θα τελειώσουν τα παιχνίδια από αύριο. Και τα δυο παιχνίδια θα κριθούν στους επαναληπτικούς. Θα είναι παιχνίδια με γκολ»

Keywords
Τυχαία Θέματα