Ο Αντρέας Δημητρίου για Γιωργαλλίδη, Ζίγκι και πρεμιέρα

Ο Αντρέας Δημητρίου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ Λάρνακας για τον Αντώνη Γιωργαλλίδη, αφού όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου των "πρασίνων" στο Ράδιο Πρώτο, έχει υποβληθεί μάλιστα και επίσημη πρόταση.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

Για Μπαντιμπάγκα: Έχει ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής ότι δεν θα δηλωθεί στον κατάλογο για το νέο πρωτάθλημα. Για την απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο η συνολική παρουσία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Οι υποχρεώσεις προς τον ποδοσφαιριστή συνεχίζουν να υφίσταται. Θα πρέπει να περιμένουμε για την εξέλιξη του όλου θέματος για να δούμε και πως θα το χειριστεί ο ποδοσφαιριστής. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είτε οι ποδοσφαιριστές είτε οι παράγοντες ξέρουν ότι έτσι λειτουργεί. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο, είτε τον αριθμό των επόμενων μεταγραφών είτε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση. Πολύ σύντομα θα φανεί το αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα περισσότερο από 2,5 μήνες. Θέλουμε παίκτες στη τιμή που είχαμε προκαθορίσει, παίκτες ποιότητας.

Για Αντώνη Γιωργαλλίδη και την πρόταση της ΑΕΚ: Η ΑΕΚ έχει υποβάλει επίσημη πρόταση για απόκτηση του Αντώνη, στο παρών στάδιο δεν θέλουμε να τοποθετηθούμε περαιτέρω. Μετά το παιχνίδι με τον Ερμή θα τοποθετηθούμε.

Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς το Σάββατο (κεκλεισμένων), θα δούμε είναι ένα στοίχημα για εμάς.

Είναι μία παράξενη απόφαση να οριστεί παιχνίδι στην Κύπρο η ώρα 18:00 το απόγευμα, αντιλαμβάνεστε τι συνθήκες θα επικρατούν. Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί κάποιο άλλοθι. Οι συνθήκες είναι και για τις δύο ομάδες δύσκολες, υπάρχει μεγάλη επιθυμία να ξεκινήσουμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτά το χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα