Ο "αυτοκράτορας" σε ρυθμούς "βασίλισσας"

Και τώρα Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου!

Καλύτερη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι μετά τις επιτυχίες στην Ευρώπη, είδαν την ομάδα τους να μπαίνει φουριόζα και στον μαραθώνιο.

Δεν είναι μόνο η τεσσάρα με ανατροπή επί της Νέας Σαλαμίνας, αλλά η εικόνα που έβγαλε η ομάδα του Δώνη και τα πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα που άφησε.

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε σοβαρός και έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο την ποιόητα που διαθέτει σαν ομάδα και φυσικά το μεγάλο βάθος στο ρόστερ. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως δεν αγωνίστηκαν καθόλοι χθες παίκτες όπως οι Εφραίμ, Βινίσιους, Μπερτόλιο, Αλωνεύτης, Μιλάνοφ και Μερκής, ενώ πέρασαν ως αλλαγή οι Ποτέ και Ορ.

Πολλά τα θετικά...

Ο Σάλαι άνοιξε λογαριασμό και έδειξε με το καλημέρα ότι είναι μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή. Ο Ζαχίντ επίσης παρουσίασε δείγματα της ποιότητας του. Πρόκειται για παίκτη με μεγάλη ταχύτητα και επιθετικότητα που είναι σε θέση να δημιουργήσει αρκετά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ντεμπούτο έκανε και ο Βούρος ο οποίος γνωρίζει την θέση του δεξιού αμυντικού και θα δώσει τις λύσεις που θα χρειαστεί ο Γιώργος Δώνης στην διάρκεια της χρονιάς.

Το πρώτο του επίσημο γκολ σημείωσε ο Μίκαελ Ποτέ ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή. Είναι όπως και να το κάνουμε θετική εξέλιξη για την τεχνική ηγεσία αφού βλέπει και τον δεύτερο επιθετικό του ρόστερ να παίρνει μπρος. Ο Ντε Καμάργκο συνέχισε απ' εκεί που έμεινε στην Ευρώπη και με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε ήδη στα πέντε γκολ στην φετινή χρονιά.

Γενικότερα όσοι αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και πλέον οι "γαλαζοκίτρινοι" ετοιμάζονται για το σπουδαίο παιγνίδι της Τετάρτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για ένα τέτοιο ματς κόντρα στην βασίλισσα του ποδοσφαίρου. Ο ΑΠΟΕΛ πάει να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ακόμα ένα ματς που θα μείνει αξέχαστο. Μεγάλες απαιτήσεις κανείς δεν μπορεί να έχει κόντρα στο ισπανικό μεγαθήριο και άπαντες ετοιμάζονται να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία που τους δίνεται.

O Γιώργος Δώνης ετοιμάζει πλάνο με αλλαγές και το πιθανότερο θα μετατρέψει το σχήμα της ομάδας σε 3-5-2 στο "Μπερναμπέου" σε μια προσπάθεια του να αμυνθεί μαζικά και να προσπαθήσει να περιορίσει τους αντιπάλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα