Ο Άκης Μάντζιος νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Άκης Μάντζιος είπε "ναι" στον Απόλλωνα Σμύρνης και αποτελεί από την Πέμπτη (29/12) τον νέο του προπονητή. Τελευταία φορά που δούλεψε σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας ήταν τη σεζόν 2010-2011.



Ο διάδοχος του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Άκης Μάντζιος. Ο 47χρονος προπονητής συναντήθηκε προ ημερών με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και του ζήτησε διορία για να απαντήσει.

Την Πέμπτη (29/12) απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και η "Ελαφρά Ταξιαρχία"

ανακοίνωσε την πρόσληψή του. Ο Αθηναίος τεχνικός δούλευε τα τελευταία χρόνια στη Super League, ενώ τελευταία φορά που εργάστηκε σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας ήταν τη σεζόν 2010-2011, όταν καθόταν στον πάγκο του Θρασύβουλου.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Απόστολος Μάντζιος. Γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1969, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ΑΟ Κηφισιάς, Πανιώνιο, Ιωνικό Νίκαιας και Άρη Θεσσαλονίκης. Ως προπονητής έχει εργαστεί σε ΑΟ Χαϊδαρίου, Θρασύβουλο, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Πανθρακικό και Λεβαδειακό".

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παύλος Μυροφορίδης, είχε προκρίνει τη λύση του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά εντέλει επελέγη ο Μάντζιος. Ο Απόλλων Σμύρνης στη Stoiximan.gr Football League έχει 17 βαθμούς και είναι στη 2η θέση μαζί με τον Άρη, ύστερα από 7 αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα