«Ο αγώνας δεν τελειώνει ούτε στο 5’ ούτε στο 15’» (ηχητικό)

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΛ, όπως δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα για να σπρώξει την ομάδα στην νίκη πρόκριση έκανε από το Ράδιο Πρώτο ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Αούστρια: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θα εκπροσωπήσουμε μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες το Κυπριακό ποδόσφαιρο και θέλουμε μια μεγάλη επιτυχία. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας. Έχουμε δυνατότητες και πιστεύουμε στην πρόκριση».

«Το λέμε από χθες. Ο κόσμος

να μεταφέρει την πίεση πάνω στους Αυστριακούς. Είναι σημαντικό να υπάρχει υπομονή στον αγώνα. Με αυτή την υπομονή θα την μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο για να έχουμε την ηρεμία για να καταφέρουμε να προκριθούμε».

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ξεκινήσαμε και δουλεύουμε με κύριο συστατικό το οικογενειακό κλίμα. Μας έφερε μεγάλες επιτυχίες την ώρα που αυτή η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Θα δικαιωθούμε για τον τρόπο σκέψης μας. Χωρίς κλίμα δεν μπορείς να φτιάξεις τίποτα. Είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε την νίκη πρόκριση».

«Ο Μάριος Νικολάου προπονήθηκε κανονικά. Είναι θέμα του προπονητή μας ποιους θα παρατάξει».

«Είναι πέρα για πέρα δεδομένο ότι οι Αυστριακοί σίγουρα θα νιώσουν πίεση από τους οπαδούς μας. Θα φτάσουμε τις 7.000 κόσμου στο «Παπ». Έγινε πολύ δουλειά και ο κόσμος διψά γι’ αυτή την βραδιά. Να σεβαστούμε το «Παπ» γιατί απόψε θα είναι το σπίτι μας. Θέλουμε καυτή ατμόσφαιρα για να σπρώξει την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα