Ο Άδωνις εμφανίζεται ως αποστολέας της βόμβας προς Σόιμπλε

Όσο κι αν ακούγεται ως φάρσα, το πακέτο με τα εκρηκτικά που έφτασε στο γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Β. Σόιμπλε και προκάλεσε τεράστιο συναγερμό, είχε ως όνομα αποστολέα εκείνο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Την πληροφορία μεταδίδει το CNN, επικαλούμενο δικές του αστυνομικές πηγές.

Διαβάστε

επίσης: Ύποπτο πακέτο στο Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Γερμανός σύνδεσμος ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές ότι τα στοιχεία που αναγράφονταν πάνω στο πακέτο είναι τα εξής:

Γεωργιάδης Σπυρίδων Άδωνις, Νέα Δημοκρατία

Ακαδημίας 84

Ταχυδρομικός 10678

Αθήνα – Αττική Ελλάδα

Προς Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Η σφραγίδα ταχυδρομείου που είχε επάνω το πακέτο είναι μισοσβησμένη και έτσι δεν μπορεί ακόμα να διακριθεί το ταχυδρομείο αποστολής, ωστόσο διακρίνεται η λέξη «Αθήνα».

Οι ελληνικές αρχές περιμένουν να ενημερωθούν για τη συνδεσμολογία και για το είδος της εκρηκτικής ύλης προκειμένου να διαπιστώσουν εάν παραπέμπει η συνδεσμολογία στα πακέτα – βόμβες που είχε στείλει το 2010 η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, με χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη όπου οι ελληνικές αρχές καθήλωσαν στο έδαφος αεροπλάνο το οποίο μετά από έρευνα είχε προκύψει ότι μετέφερε παγιδευμένο πακέτο βόμβα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πάντως, άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω twitter:

Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής https://t.co/SIQJd8HD46

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 15, 2017
Keywords
Αναζητήσεις
soible adonis
Τυχαία Θέματα