Ο Stanislav Cherchesov ενόψει Κύπρου: ''Να αναπνέουν σωστά...''

Ο προπονητής της Ρωσίας, Stanislav Cherchesov, μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πριν το αυριανό (13/10) παιχνίδι της Εθνικής ομάδας του κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου. Μαζί του στο πάνελ ο διεθνής ποδοσφαιριστής Fedor Kudryashov.

Αναλυτικά:

Ερώτηση για τους δυο τραυματίες: "Οι παίκτες που τραυματίστηκαν έπαιξαν με μικροπροβλήματα με Σκωτία και η ιατρική ομάδα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να παίξουν. Το ίδιο θα προσπαθήσουν και τώρα".

Ερώτηση για τον καιρό και

την πολλή ζέστη: "Το ποδόσφαιρο είναι καλοκαιρινό άθλημα, δεν θα υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη ζέστη φτάνει να μπορούν να αναπνέουν σωστά οι παίκτες. Σήμερα ήταν πιο δύσκολο στην προπόνηση αλλά το απόγευμα είναι καλύτερα".

Ποιοι θα παίξουν στη θέση των δυο που έχουν προβλήματα; "Αυτή η κατάσταση είναι όπως έχει, δεν έχω κάνει σχέδια για το πως θα αντικαταστήσω τον οποιοδήποτε παίκτη".

Η Ρωσία χρειάζεται μόνο ένα βαθμό για να προκριθεί. Πως θα βεβαιωθείτε ότι οι παίκτες σας θα παίξουν χωρίς να είναι πιο χαλαροί; "Δεν χρησιμοποιούμε οτιδήποτε για να κινητοποιούμε τους παίκτες. Χρειαζόμαστε τρεις βαθμούς και όχι ένα. Θα ετοιμάσουμε το πλάνο μας με σοβαρότητα για το παιχνίδι"

Το 1997 έπαιξε Κύπρος - Ρωσία στο Παραλίμνι και ήρθατε 1-1. Θυμάστε κάτι από το παιχνίδι στο οποίο παίξατε και εσείς; "Φυσικά θυμάμαι όλο το παιχνίδι. Το σκορ ήταν 1-1. Υπήρχαν πολλά που έπρεπε να κάνουμε και δεν τα κάναμε και αν θυμάμαι καλά έβαλε το γκολ ο Γκόγκιτς".

Τι ανέφερε ο Fedor Kudryashov:

Πως ένιωσες όταν σου έδωσε το περιβραχιόνιο ο Tζούμπα; "Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα. Θα δώσω τα πάντα".

Πως θα παίξετε στο αυριανό παιχνίδι με βάση όσα είδατε στο πρώτο παιχνίδι με την Κϋπρο; "Αυτό θα μας το πει ο προπονητής και οι συνεργάτες του. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλα όσα θα μας πει ο προπονητής. Θα δούμε αύριο πως θα πάει το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα