Ο HARDWELL, o No1 DJ στον κόσμο

Xιλιάδες κόσμου απόλαυσαν μαζί με τον SUPER FM, το μεγαλύτερο event της χρονιάς που διοργανώθηκε χτες βράδυ στην παραλία των Φοινικούδων στην Λάρνακα.

Ο HARDWELL, o No1 DJ στον κόσμο, ο σούπερσταρ της EDM μουσικής, ήρθε στην Κύπρο για πρώτη φορά, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, και απογείωσε το κοινό με τις δυναμικές μουσικές του επιλογές σε ένα dance party

που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλήθος fans και κόσμου από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο στην παραλία των Φοινικούδων για να υποδεχθούν τον αγαπημένο Ολλανδό DJ – φαινόμενο!

«What’s up Cyprus, are you ready to party?» Με αυτή την ερώτηση-παρότρυνση ο ΗARDWELL, ανέβηκε στα decks , και ‘’έβαλε φωτιά" στην Λάρνακα με την εκρηκτική του ενέργεια και τους υπέροχους ρυθμούς του!

Τον Ηardwell πλαισίωσε και ο DJ Αndrew P , δίνοντας τον δικό του παλμό στο μεγαλύτερο dance party της χρονιάς

Την άρτια διοργάνωση είχε η Moonlight Show Productions και το event παρουσίασε το SHARK Energy Drink. Powered by SUPER FM και με την υποστήριξη της So Easy by Cytamobile-Vodafone.

Ο Hardwell δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την Κύπρο κλέινοντας το σόου του ανεμίζοντας την Κυπριακή σημαία πάνω στη σκηνή.

O Νο.1 DJ του πλανήτη χάρισε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου που μπορείτε να ακούσετε αύριο (Σάββατο 4 Ιουλίου) στις 4 το απόγευμα από τον SUPER FM.

Keywords
Τυχαία Θέματα