Ο Christo Georgiev ανακοινώνει την άφιξη του myPOS AppMarket.

Η myPOS Europe Ltd., ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη εισάγει στην αγορά το δικό της AppMarket. Μια καινοτόμο πλατφόρμα για προσαρμοσμένες επιχειρηματικές εφαρμογές που επιτρέπει στους πελάτες της myPOS να βρίσκουν, να κατεβάζουν και να χρησιμοποιούν πρόσθετες εφαρμογές για να βελτιώσουν την λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Η ανάπτυξη του myPOS AppMarket οφείλεται στην ανάγκη να ικανοποιηθούν νέες ανάγκες που προέρχονται από τη ζήτηση και τη συμπεριφορά των πελατών, ενώ τα τερματικά myPOS έρχονται με ένα μεγάλο αριθμό καινοτόμων λειτουργιών.

Ο ιδρυτής της myPOS, κ. Christo Georgiev, αναφέρει: "Οι επιχειρήσεις χρειάζονται μια προσαρμοσμένη προσέγγιση όταν πρόκειται να αποδεχθούν πληρωμές για τις υπηρεσίες τους. Στη myPOS προσφέρουμε μια πλήρως προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση πληρωμών μέσω πολλαπλών καναλιών, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παραμένουν ευέλικτες. H εξοικείωση που έχουμε όλοι με την καθημερινή μας αγαπημένη συσκευή (το smartphone), μας έσπρωξε ακόμα περισσότερο στο να δημιουργήσουμε το δικό μας AppMarket. "

Το AppMarket είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών που οι επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν το myPOS μπορούν να έχουν πρόσβαση απευθείας από τα myPOS τερματικά τους με λειτουργικό σύστημα Android (μοντέλα myPOS Smart και myPOS Smart N5). Το AppMarket είναι μια αγορά που λειτουργεί ακριβώς όπως τα δημοφιλή Google Play και App Store της Apple.

Οι επιχειρηματίες μπορούν να αναζητήσουν και να κατεβάσουν διάφορες επιχειρηματικές εφαρμογές που βασίζονται σε Android, όπως ταμειακές μηχανές, προγράμματα loyalty κ.α., που αναπτύχθηκαν από τους προγραμματιστές της myPOS ή από τρίτους συνεργάτες.

Παράλληλα οι προγραμματιστές Android εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών μπορούν να φορτώσουν τις επιχειρηματικές εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για καταστήματα λιανικής πώλησης, ταξί, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και πολλές ακόμα επαγγελματικές κατηγορίες.

Το myPOS AppMarket είναι ήδη διαθέσιμο σε περισσότερους από 55.000 επιχειρηματίες σε 24+ χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες myPOS (και στη Κύπρο).

Σχετικά με τη myPOS Europe Ltd

Η myPOS Europe Ltd είναι ένας αδειοδοτημένος πάροχος και επεξεργαστής πληρωμών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (25 Canada Square, Level 33, Canary Wharf London E14 5LB) και με σχετική εγγραφή στην Kεντρική Tράπεζα της Κύπρου (σελίδα 22, εγγραφή No. 122).

Το πακέτο myPOS περιλαμβάνει ένα έξυπνο τερματικό POS, δωρεάν λογαριασμό myPOS με επαγγελματική κάρτα VISA για επιχειρήσεις και πρόσβαση σε πρόσθετες υπηρεσίες εμπόρου. Διαβάστε περισσότερα στο: www.mypos.com

Επίσημος διανομέας της myPOS στη Κύπρο: Equinox Ventures Ltd (www.equinox-ventures.com , +357 25030915).

Keywords
Τυχαία Θέματα