«Ντροπή, καταστροφικό παιχνίδι, εικόνα από... κινούμενα σχέδια»

Την ευκαιρία να μπει ξανά δυναμικά στο κόλπο του τίτλου προσπέρασε η ΑΕΚ, η οποία γνώρισε τη συντριβή από την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Μετά το 0-4 ο προπονητής των Λαρνακέων, Χοσέ Λουίς Όλτρα, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα ακόλουθα:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ντροπή για αυτό που παρουσιάσαμε. Αυτή δεν είναι η ομάδα που γνωρίζω, ήταν καταστροφικό παιχνίδι. Η εικόνα μας παρέπεμπε σε εικόνα από κινούμενα σχέδια, αν μπορώ να το πω έτσι.

Το θέμα είναι η εικόνα. Ομάδα χωρίς χαρακτήρα, πάθος, ένταση.

Δεν είναι φυσιολογικό που δεχθήκαμε 10 γκολ το τελευταίο διάστημα.

Μετά το πρώτο λάθος, ακολούθησε αυτό το αποτέλεσμα. Χάναμε με 2-0 στο ημίχρονο με τον αντίπαλο απλά να βγαίνει στους χώρους και να είναι καλός στην άμυνα. Αυτό λέει πολλά.

Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, πρέπει εγώ να βρω τις λύσεις. Δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε καν στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν. Είναι πρόβλημα για μένα. Καταστροφικό το παιχνίδι.

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να βλέπω προς τα πίσω. Θέλουμε μια νίκη για να αλλάξει το σερί. Με αυτή την εικόνα όμως δεν θα πάμε Ευρώπη.

Δεν είναι θέμα της πίεσης, ότι μείωσαν τις διαφορές. Το θέμα είναι να βρούμε τον εαυτό μας. Ειλικρινά το λέω, με αυτή την εικόνα είναι δύσκολο. Έχουμε δεχθεί 10 γκολ σε τρεις αγωνιστικές, δεν έχουμε νίκη στα πλέι οφ. Να δουλέψουμε στη διακοπή για να πάρουμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντροπή,ntropi