Ντούρις: "Προσπαθούν να πάρουν χρήματα"

Ο Μίχαλ Νοτύρις, με αφορμή το αποψινό φιλικό της Εθνικής Σλοβακίας κόντρα στην Ολλανδία, μίλησε και για το μέλλον του. Αναφέρθηκε στις επαφές που έχει η Όρενμπουργκ και η Ανόρθωση, τονίζοντας ότι οι δυο πλευρές θα συμφωνήσουν.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

"Για μένα ήταν μία καλή χρονιά, ήμουν τυχερός και το εκτιμώ. Μετά από αρκετά χρόνια η Ανόρθωση επέστρεψε στην Ευρώπη. Είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, αλλά τώρα σταθεροποιήθηκε και είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους

συλλόγους στην Κύπρο. Οι οπαδοί μας είναι τέλειοι και είναι ευχαριστημένοι για την έξοδο στην Ευρώπη. Πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Πιστεύω ότι αν έρθουν νέοι παίκτες, θα είναι ακόμη καλύτερη η ομάδα.

Αν δεν πέσουν υπογραφές, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Πιστεύω ότι μέσα σε λίγες μέρες η κατάστασή μου θα ξεκαθαρίσει.

Μου αρέσει το κυπριακό πρωτάθλημα και γενικότερα η Κύπρος.Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι φυσικά πιο απαιτητικό. Το… ποδόσφαιρο στην Κύπρο μού ταιριάζει περισσότερο. Με την Όρενμπουργκ είναι λίγο περίπλοκο, γιατί έχουν δικαιώματα σε μένα. Έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Προσπαθούν να πάρουν κάποια χρήματα. Στην περίπτωσή μου, υπάρχει μια εναλλακτική λύση, να επιστρέψω στην ομάδα. Κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη Β΄ Κατηγορία και επανήλθαν στο υψηλότερο επίπεδο. Προτιμώ να μείνω στην Κύπρο ή να πάω κάπου αλλού. Πιστεύω ότι Όρενμπουργκ και Ανόρθωση θα συμφωνήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα