Ντουμπάι: Αυτή είναι η υψηλότερη infinity πισίνα στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ποικίλα είναι τα συναισθήματα που νιώθεις όταν κολυμπάς στην ύπαιθρο κάτω από τον γαλάζιο ουρανό. Τώρα στο Ντουμπάι μπορείτε να το κάνετε σχεδόν 1.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τον Μάρτιο ορίστηκε ως η ψηλότερη  infinity πισίνα στον κόσμο μέσα σε ένα κτίριο, το σημείο κολύμβησης του τελευταίου ορόφου στο Address Beach Resort που άνοιξε πρόσφατα έχει ύψος 293,906 μέτρα (964 πόδια και 3,1 ίντσες).  Είναι περίπου τόσο ψηλό, όσο ο Πύργος του Άιφελ.

Αυτή η πισίνα είναι σχεδόν διπλάσια από πισίνα ολυμπιακού

μεγέθους.

Οι επισκέπτες θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την πανοραμική θέα του ολοκαίνουργιου ρόδα Ain Dubai - το ψηλότερο στον κόσμο - και την λευκή άμμο της παραλίας Jumeirah.

Σύμφωνα με το CNN, η πισίνα είναι ανοιχτή μόνο σε επισκέπτες του ξενοδοχείου, ηλικίας 21 ετών και άνω, αλλά μπορεί να απολαύσουν  τη θέα κάνοντας κράτηση σε τραπέζι στο διπλανό εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, Zeta Seventy Seven. Το εστιατόριο Asian Fusion ονομάζεται έτσι, καθώς αυτό και η πισίνα βρίσκονται στον 77ο όροφο του ξενοδοχείου.

Εντυπωσιακό, όμως, δεν είναι ούτε το μοναδικό Guinness World Record που κατέχει το θέρετρο. 

Το Address Beach Resort, μαζί με το Address Beach Residences, στεγάζεται σε ένα σύνολο από δύο πύργους που συνδέονται στη βάση τους από μια γέφυρα για τα βουνά από το 63ο επίπεδο έως το 77ο. Το skybridge, το οποίο φιλοξενεί πολυτελή διαμερίσματα, βρίσκεται στα 294,36 μέτρα (965,7 πόδια) στον υψηλότερο κατοικημένο όροφο skybridge στον κόσμο.

Αυτή η παραθαλάσσια ιδιοκτησία, γνωστή ως Πύλη Jumeirah, άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι μια άλλη εντυπωσιακή αρχιτεκτονική προσθήκη στον ήδη πολυσύχναστο ορίζοντα της Jumeirah.

Σε τελική ανάλυση, συχνά το τουριστικό αξιοθέατο δεν ανοίγει τις πόρτες του στο εμιράτο χωρίς να έχει τουλάχιστον ένα ρεκόρ αξίωσης για το όνομά του.

Ο Federico Rota, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Al Ain Holding, δήλωσε για τις νίκες, «Παραμένοντας πιστός στη διαθήκη μας για την ανάπτυξη έργων ορόσημων, είμαστε περήφανοι που σπάζουμε δύο τίτλους παγκόσμιου ρεκόρ Guinness με το Address Beach Resort. Κατασκευή τέχνης και πρωτοποριακές ανέσεις, αυτή η ανάπτυξη έχει θέσει νέα πρότυπα στον πολυτελή τρόπο ζωής και φιλοξενίας.»

Τον Μάιος θα ανοίξει μιας άλλης πισίνα ρεκόρ, το νέο Sky Pool του Λονδίνου, δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία στη νότια όχθη του ποταμού Τάμεση.

Το Sky Pool είναι μια διαφανής πισίνα 82 μέτρων (25 μέτρων) που εκτείνεται ανάμεσα στις 10 ορόφους δύο οικιστικών ουρανοξυστών - και είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ακρυλική δομή πισίνας στον κόσμο.

Ωστόσο, είναι λίγο πιο δύσκολο να μπείτε στην πισίνα από το Address Beach Resort - πρέπει να είστε κάτοικος των διαμερισμάτων 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντουμπάι, Αυτή, ΒΙΝΤΕΟ#45ΦΩΤΟ,ntoubai, afti, vinteo#45foto