Ντου σε οικίες στην Πάφο: Εξώδικο χιλιάδων ευρώ για νεκρά πτηνά σε ψυγείο

Στην καταγγελία δυο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία Πάφου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας, αναφέρει ο ανταποκριτής του Σίγμα, Μάριος Ιγνατίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Παρασκευή μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Θήρας με στόχο να καταστείλουν τη λαθροθηρία προέβησαν, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, σε έρευνες δυο κατοικιών στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.

Στην πρώτη περίπτωση, είπε ο κ. Νικολάου, στην οικία 35χρονου βρέθηκαν 54 μυξόβεργα, στο θάλαμο του ψυγείου του εντοπίστηκαν 12 νεκρά πτηνά ενώ στην

αυλή του βρέθηκαν, υπό αιχμαλωσία, εννέα πτηνά. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την Υπηρεσία Θήρας ως τεκμήρια. Στον ίδιο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους €5029. 

Στη δεύτερη περίπτωση, στην κατοικία 22χρονου εντοπίστηκαν δυο κυνηγετικά όπλα τα οποία ήταν εγγεγραμμένα σε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο απεβίωσε και δεν έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες για να μεταβιβαστούν στο όνομά του καθώς και ένα αεροβόλο το οποίο δεν είναι εγγεγραμμένο στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ο νεαρός κατηγορήθηκε γραπτώς για παράνομη κατοχή κυνηγετικών δόκων και αεροβόλου όπλου και αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα έκλεβε κουτιά εισφορών από ταμεία φούρνων στην Πάφο

Keywords
Τυχαία Θέματα