Ντέρμπι τριπλής παραλλαγής στο Τσίρειο

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα ντέρμπι όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Από τη μια οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 18 πόντους (φουλ αγώνες) και διάγουν μια περίοδο καλής αγωνιστικής κατάστασης παρά το γεγονός πως προέρχονται από ήττα κόντρα στην Πάφο. Ο Κέρκεζ δούλεψε κατά τη διακοπή, σαφώς και βρίσκεται εντός στόχων και μάλιστα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα επιδιώξει να πάρει το ντέρμπι η ΑΕΛ

και αν γίνει αυτό ξέρει πως θα έχει πολλαπλά οφέλη, πέρα από το βαθμολογικό.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάνε στη Λεμεσό με στόχο τη διπλό που θα τους κρατήσει στην κορυφή (τώρα έχουν 23 πόντους με φουλ παιχνίδια). Προέρχεται από νίκη σε άλλο ντέρμπι η Κυρία, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, και ο Τιμούρ ετοίμασε τους παίκτες του για ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Σε τέτοια ματς απαραίτητο είναι το πάθος και η θέληση, αφού όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Αήττητη εκτός έδρας η Ανόρθωση, όπως και η ΑΕΛ στην έδρα της.

Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής αφού δύο πολύ καλές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο ένα σημαντικό τρίποντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα