Ντέρμπι τριπλής παραλλαγής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η Ανόρθωση υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από τη μια η Ανόρθωση θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, να πάρει μα σημαντική νίκη σε ντέρμπι και να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη.  Ο Τιμούρ γνωρίζει τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια και έστω στο άδειο «Παπαδόπουλος» θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό του για να φέρει το τρίποντο στην Αμμοχωστιανή ομάδα. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Ανόρθωση και κανείς δεν παρασύρεται από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του αντιπάλου,

καθώς ένα ματς με τον ΑΠΟΕΛ είναι πάντα ανοικτό και στα τρία αποτελέσματα.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Λάρνακα για να βρει επιτέλους εκείνη τη νίκη που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά και θα του δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη κανονικά στο τιμόνι, οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες καθώς η ομάδα έχει μείνει πίσω και βαθμολογικά όπως είναι φυσιολογικό. Άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες όμως ο στόχος τους δεν αλλάζει. Χρειάζεται συγκέντρωση, πειθαρχία και πάθος για να πάρεις τέτοια ματς και πρόκειται για ένα ματς κομβικής σημασίας.

Τέλος, όπως γράψαμε και πιο πάνω πρόκειται για ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής που πάντα κρύβει συγκινήσεις, δύναμη και θέαμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα