Ντέρμπι τίτλου απόψε: Ανόρθωση-Τεχνοοικία ΑΕΚ

Nτέρμπι τίτλου στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών– μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Ανόρθωση και Τεχνοοικία ΑΕΚ αναμετρώνται στο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης και ίσως κριθούν τα πάντα. Στον άλλο αγώνα για τον Όμιλο 1-4 o Aπόλλων πάει λίγα μέτρα πιο πέρα από το «Απόλλων Αρένα» για να ανταμώσει σε ένα Λεμεσιανό ντέρμπι με την Robo Markets ΑΕΛ.

Στον Όμιλο διαβάθμισης όπου

μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής υποβιβάστηκε ο Εθνικός Λατσιών αναμετρούνται η Αναγέννηση Δ. με το ΘΟΙ Αυγόρου και ο Εθνικός Λ. με την Ολυμπιάδα Ν. ΄ ’Ολοι οι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 13 Μαρτίου στις 20:00.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ

Ο αγώνας μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής απέκτησε μορφή τελικού. Οι δυο ομάδες βρίσκονται πιο κοντά στον τίτλο σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Εάν η Ανόρθωση κερδίσει με τρίποντο αγκαλιάζει τον τίτλο, εάν κερδίσει η Τεχνοοικία ΑΕΚ τα πάντα αρχίζουν ξανά.

Ο αγώνας προβλέπεται με μπόλικο σασπένς με τους δυο προπονητής Αλ.Μπόσκοβιτς και Λ. Χόλοσι να αναμένουν από τις παίκτριές τους να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Οι «γαλάζιες» πληγώθηκαν πολύ από τον σοβαρό τραυματισμό της Ι. Λεωνίδου, αλλά και την απουσία της Α. ορδάνους. Η ομάδα του Στ. Φραγκέσκου θέλει να πετύχει το δυο στα δυο γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν περνά από το χέρι τους.

Η Robo Markets ΑΕΛ θα επιδιώξει την καλή εμφάνιση για να πάρει την πρώτη νίκη στους Ομίλους.

Η βαθμολογία σε 18 αγώνες: 1. Aνόρθωση 46, 2. Τεχνοοικία ΑΕΚ 44, 3. Απόλλων 42, 4. Robo Markets ΑΕΛ 23.

Στον Όμιλο διαβάθμισης μετά τον υποβιβασμό του Εθνικού Λατσιών έμεινε το ενδιαφέρον για την πρώτη θέση. Το φαβορί είναι η Αναγέννηση Δερύνειας που εάν κερδίσει στην έδρα της το ΘΟΙ Αυγόρου μάλλον την κατακτά. Στον αγώνα στο Γυμνάσιο Λατσιών μεταξύ Εθνικού – Ολυμπιάδας Ν. η ομάδα του Χρ. Σιαντρή είναι το φαβορί με την ομάδα των Λατσιών χωρίς άγχος πλέον να θέλει να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα.

Η βαθμολογία σε 18 αγώνες: 1. Αναγέννηση Δερ. 27, 2. Ολυμπιάδα Ν. 24 3. ΘΟΙ Αυγ. 12, 4. Εθνικός Λ. 00

Keywords
Τυχαία Θέματα