Ντέρμπι με τα όλα του στη Λάρνακα!

Η Ανόρθωση υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο ‘’Αντώνης Παπαδόπουλος’’ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής με τους δύο μονομάχους να θέλουν πολύ το τρίποντο και έτσι αναμένεται να δούμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μπροστά σε αρκετό κόσμο καθώς το ''ΠΑΠ'' θα είναι γεμάτο.

Από τη μια η Ανόρθωση τα πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και η ψυχολογία είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η Κυρία θέλει το τρίποντο για να αυξήσει τη διαφορά από την Ομόνοια

που έφερε ισοπαλία με την Πάφο, αλλά και για να ανοίξει τη ψαλίδα και από τον ΑΠΟΕΛ. Μαζί με τη δυναμική του κόσμου της η Αμμοχωστιανή ομάδα θα ψάξει ακόμη μια καλή εμφάνιση και νίκη, γνωρίζοντας όμως και το επίπεδο του αντιπάλου, που είναι ιδιαίτερα ψηλό.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στη Λάρνακα σε μια δύσκολη έδρα, όμως ο στόχος του δεν αλλάζει. Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν και οι παίκτες του δούλεψαν τις περασμένες μέρες σκληρά για να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα ενόψει του ματς αυτού και μαζί με τον κόσμο τους που εξάντλησε τα εισιτήρια που του αναλογούσαν θα παλέψουν για το τρίποντο. Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται ανανεωμένος προς το καλύτερο με τον Νορβηγό στο τιμόνι και ενδεχόμενη επιτυχία θα στείλει το μήνυμα πως οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας είναι εδώ και είναι έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια.

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα παιχνίδι ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα, αναμένεται να έχει πάθος και ένταση (πάντα σε αθλητοπρεπή πλαίσια) με τους δύο μονομάχους να επιφυλάσσονται για απαντήσεις στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα