Ντέρμπι «αιωνίων» από τα παλιά

Η ΑΕΚ με τη νίκη της απέναντι στην πρωτοπόρο Ανόρθωση, έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικά διάρκειας ολοκληρώνεται σήμερα με το Ελ Κλάσικο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια και είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια που ο αγώνας έχει τόση βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. 

Οι γαλαζοκίτρινοι με νίκη πάνε στους 41 βαθμούς, ένα πίσω από την σημερινή αντίπαλο τους και δύο από την κορυφή. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ,

να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει και φέτος το πρωτάθλημα, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Μια νίκη κόντρα στην Ομόνοια θα δώσει τεράστια δυναμική στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη η οποία πλέον είναι απαλλαγμένη από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και μόνο στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΕΛ: Έχει να δώσει πάρα πολλές απαντήσεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπγιόρν Σιγκούρνταρσον και τον Λούκας Σόουζα. 

Από την άλλη οι πράσινοι με νίκη, θα πάνε στους 45 βαθμούς και θα ρίξουν την Μεγάλη Κυρία από την κορυφή ενώ θα πάρουν την διαφορά στο +7 από τον ΑΠΟΕΛ. Σημαντικό το ντέρμπι και για την Ομόνοια καθώς με πιθανή επιτυχία θα μπει στα πλέι οφ από την καλύτερη θέση και θα ανοίξει σημαντικά την ψαλίδα από την 3η θέση. Παράλληλα θα μπει ένα τέλος στο αρνητικό σερί, όπου το τριφύλλι δεν μπορεί να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ. Η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν τον Απρίλιο του 2013. Είναι στοίχημα για όλους στο πράσινο οικοδόμημα να δώσουν ένα τέλος και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ήρθε η στιγμή να γίνει. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπορεί να βάλει τέλος (επιτέλους) ο Μπεργκ;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντέρμπι,nterbi