«Ντελίβερι» ναρκωτικών κρυμμένων σε πακέτο τσιγάρων στην Λεμεσό

Προσπάθεια προμήθειας ναρκωτικών σε υπόδικο, στα αστυνομικά κρατητήρια στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, απέτρεψαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας.

Γύρω στις 9.45 το πρωί σήμερα, 31χρονος μετέβη στον χώρο των κρατητηρίων, με σκοπό να παραδώσει ένα πακέτο τσιγάρων σε υπόδικο που βρισκόταν στα κρατητήρια εν αναμονή εκδίκασης της υπόθεσης για την οποία τελεί υπό κράτηση. Κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην παρουσία του 31χρονου, από μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί στα κρατητήρια, εντοπίστηκε μέσα στο πακέτο τσιγάρων μία ύποπτη συσκευασία, με αποτέλεσμα να κληθούν επί τόπου μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών για εξετάσεις.
Τα μέλη της ΥΚΑΝ έλεγξαν το πακέτο τσιγάρων και διαπίστωσαν ότι σε αυτό βρισκόταν αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μεταμφεταμίνη μεικτού βάρους 6 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην σύλληψη του 31χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ εναντίον του διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα