Ντεγκρά: «Μας πονάει κάθε γκολ»

Για την νέα προσπάθεια της ΑΕΛ, για τους προσωπικούς τους στόχους αλλά και ποιες ομάδες δίνει φαβορί για τον φετινό τίτλο μίλησε στην εκπομπή «Θύρα SIGMA» ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Ματίας Ντεγκρά.
Αποσπάσματα των δηλώσεων του:

Για τη νίκη επί της Αγίας Νάπας: «Ήταν σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Στη συνέχεια σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Δεν είχαμε

την ευκαιρία να παίξουμε με τον κόσμο μας».

Για το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί».

Για τον Καβενάγκι: «Είναι ένα μεγάλο όνομα. Τα γραφείο που καθόμαστε από μόνο το λέει πολλά. Το ίδιο και ο Καβενάγκι. Μεγάλο όνομα και στον Κύπρο και στην Αργεντινή. Κάθε χρονιά όμως είναι διαφορετική».

Για την ΑΕΚ: «Άκουσα ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Εγώ την είδα σε ένα παιχνίδι φέτος και παίζει αρκετά καλά»

«Μερικές φορές δεν παίζει μόνο το όνομα. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Είναι μια φιλοσοφία από τη διοίκηση την τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές».

«Είναι πολύ δύσκολη φάση. Πλεονέκτημα έχει πάντα ο ποδοσφαιριστής».

«Μακάρι να μην έχουμε εναντίων μας πέναλτι για να μην χρειαστεί να το αποκρούσω».

«Είμαστε καινούργια ομάδα και θα χρειαστούμε λίγο καιρό. Χάσαμε από την Ανόρθωση κερδίσαμε την Αγία Νάπα και προχωράμε».

«Μας πονάει κάθε γκολ…ακόμη και στην προπόνηση».

Για την Ομόνοια: «Εγώ φέτος βλέπω πως οι μεγάλές ομάδες θα χάνουν βαθμούς από τους μικρούς. Όλοι θέλουν να βρεθούν στην εξάδα. Μια ήττα όμως μπορεί να βελτιώσει την ομάδα να έχει καλή αντίδραση».

Για την επιστροφή Χριστοφή: «Επειδή ο κόσμος περιμένει να κάνει αυτά που έκανε πριν δυο χρόνια…η πίεση είναι μεγάλη».

Για τον Απόλλων: «Είναι μεγάλη ομάδα με ψηλούς στόχους. Θα παλέψει μέχρι τέλους αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε».

Οι διαφορές της ΑΕΛ: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για διαφορές. Αυτή η ομάδα χρειάζεται χρόνο και η ομάδα μας είναι πολύ καλή και είμαστε σε καλό δρόμο».

«Για εμένα η κατάκτηση του Σούπερ Καπ είναι ένα τρόπαιο έστω και αν εδώ στην Κύπρο δεν το υπολογίζουν και πολύ».

«Να μπούμε στην εξάδα και θα δούμε που θα πάμε».

«Για τον τίτλο θα κοντραριστούν ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση»

Keywords
Τυχαία Θέματα