Ντεγκρά: "Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα"

Η ΑΕΛ αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Ντεγκρά, στη συνέχεια τον παρουσίασε στον κόσμο της ομάδας στο "ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ".

Αρχικά ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου ανέφερε: "Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη παρουσίαση του Ματίας, η διοίκηση, ο πρόεδρος και ο κόσμος καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή τον ήθελε ο κύριος Χριστάκης Χριστοφόρου και για τα επόμενα δύο χρονια θα είναι μαζί μας. Θέλουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως και ο Σοάρες για

να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Με τον Ντεγκρά βάζουμε τις βάσεις".

Στη συνέχεια ο Ντεγκρά είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, ξέρετε πόσο αγαπώ την ΑΕΛ. Είναι όπως και όλη η Κύπρος δύσκολα οικονομικά, έχω σαν οικογένεια μου την ΑΕΛ και θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα, πάνω από όλα είναι η ΑΕΛ και ο κόσμος και πρέπει κάθε Κυριακή το γήπεδο να είναι γεμάτο. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο μου έλειψε. Έφυγα και έμαθα πολλά για το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Πρακολουθούσα την πορεία της ΑΕΛ. Εγώ θέλω να βλέπω μπροστά και θέλω να πετύχουμε κάποιο στόχο μας. Ένιωσα την αγάπη από την πρώτη φορά το 2011, δεν μπορώ να ανταποδώσω, θα κάνω το καλύτερο, θα δουλέψω σκληρά όπως πάντα. Τελευταίο. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω πίσω, ήρθα γιατί μίλησα με τον Πρόεδρο και του έχει εμπιστοσύνη. Ότι λέει το κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα