Ν. Πετεβίνος: «Δεν διαλέγουμε ομάδα»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση,τα έσοδα από την Ευρώπη και το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη.

Δείτε τις δηλώσεις:

«Πετύχαμε ακόμη μία επίδοση, τις τρεις σερί νίκες σε ευρωπαϊκό όμιλο. Το επίπεδο των ομάδων από τις υποψήφιες αντιπάλου, είναι πολύ υψηλό. Και χθες είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα με την πιο λαμπρή ιστορία στο Γιουρόπα Λιγκ. Η απόφαση και του προπονητή της Σεβίλλης στο ημίχρονο για να κάνει δύο αλλαγές, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη

νίκη του ΑΠΟΕΛ. Ήθελαν και αυτοί να κάνουν το 6 στα 6. Το ζητούμενο είναι να δούμε ένα πιο βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ και το ρόστερ μας να ενεργοποιείται και σε πλάτος και σε βάθος. Τα συστήματα είναι δουλειά των προπονητών. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να έχουμε ανταγωνιστική και θεαματική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές να προσφέρουν το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και μακάρι να βρούμε την φόρμουλα που θα βγαίνει στο γήπεδο. Δεν πρέπει να πηγαίνουμε στην άλλη πλευρά της υπερβολής, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, θα πρέπει να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι είσαι ο καλύτερος».

Διαβάστε ολόκληρες τις δηλώσεις του εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα