«Νομίζω ότι είμαι ο μόνος τεχνικός στον κόσμο που...»

Η προέλαση της Πάφου στο πρωτάθλημα CYTA 2022/23 δεν ανακόπηκε ούτε στην 11η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Ανόρθωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε για την πορεία πρωταθλητισμού, αλλά και για την τιμωρία του:

«Είμαστε χαρούμενοι από τη νίκη. Δείξαμε καλή σκέψη και λειτουργία.

Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο. Είμαστε χαρούμενοι που οι φίλοι της ομάδας το σκέφτονται αυτό. Εγώ σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο που κατέκτησα το

πρωτάθλημα με την Ομόνοια. Τώρα είναι πιο δύσκολο με την Πάφο.

Τα παιχνίδια μας δεν ήταν εύκολα. Πρέπει να παλέψουμε, για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο συνεχώς. Οι παίκτες είναι όλοι ενωμένοι. Έχουν νοοτροπία και θέλουν να βελτιώνονται.

Αυτό το παιχνίδι είναι πλέον ιστορία και δεν σημαίνει κάτι το ότι κερδίσαμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κερδίσουμε».

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιο παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι από πριν.

Παίξαμε με την Σαλαμίνα εκτός έδρας, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο έγιναν αρκετά. Νομίζω πως είμαι ο μόνος τεχνικός στον κόσμο που δέχθηκα ποινή, αφού πανηγύρισα γκολ της ομάδας μου. Ο γυμναστής μας τιμωρήθηκε για τέσσερα παιχνίδια, γιατί έσπρωξε μέλος της Σαλαμίνας που ήρθε στην πλευρά μας. Μπορείτε να φανταστείτε πόσα παιχνίδια τιμωρία θα δεχόμουν εγώ, αν έκανα τα ίδια. Δεν θα ήμουν ξανά στον πάγκο για το υπόλοιπο της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα