Ν.Μαρτίνες:"Η ΑΕΛ η καλύτερη ομάδα από αυτές που κληρώθηκαν"

Ο Άρης Θεσσαλονίκης τελείωσε την προετοιμασία του από την Ολλανδία και ο Νίκο Μαρτίνες,ο γνωστός μας από το πέρασμα του από την Κύπρο, πλέον ανήκει στον Άρη κι ενώ μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του και τα παιχνίδια με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά τι είπε:

Νίκο, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία

και τη δουλειά που ολοκληρώθηκε στην Ολλανδία; 

Δουλέψαμε πολύ σκληρά και κυρίως με την μπάλα ώστε από το πρώτο παιχνίδι να έχουμε καλή αίσθηση. Κάθε μέρα που περνούσε γινόμασταν καλύτεροι και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης προετοιμάζοντας το μυαλό και το σώμα μας για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. 

Απομένουν μόλις δυο εβδομάδες ως τα παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού. Η ομάδα θα είναι έτοιμη; 

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι η καλύτερη ομάδα από αυτές που ήταν στην κλήρωση και μόνο το γεγονός ότι κέρδισαν τον ΑΠΟΕΛ στον τελικό κυπέλλου τους κάνει υπολογίσιμους. Τους ξέρω γιατί έχω αγωνιστεί στην Κύπρο. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά και την ομάδα μας και την ποιότητά μας. Μπορούμε να προκριθούμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. 

Δείχνεις σε καλύτερη κατάσταση στις προπονήσεις. Μήπως το γεγονός ότι υπέγραψες το καινούργιο σου συμβόλαιο σε απελευθέρωσε; 

Ακόμη και στο διάστημα των διακοπών μου δούλεψα σκληρά μαζί με τον αδερφό μου ώστε να είμαι σε καλή φόρμα στην προετοιμασία που είναι και η πρώτη που ξεκινάω και την κάνω ολοκληρωμένα μετά από τρία χρόνια που άνηκα στον Ολυμπιακό και πήγαινα συνέχεια δανεικός. Τέλειωσα καλά τη σεζόν και δούλεψα ώστε να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα. 

Μπορούμε να μιλήσουμε για τους στόχους του ΑΡΗ στις εγχώριες διοργανώσεις; 

Σε όλη μου την καριέρα κοιτούσα τι έχω μπροστά μου. Σαφώς και οι στόχοι μας είναι υψηλοί παντού αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Europa League. Όχι τους ομίλους αλλά τον β΄ προκριματικό γύρο και πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά θα δούμε. Όσο για το πρωτάθλημα η είσοδος στην πρώτη πεντάδα πρέπει να είναι πάλι ο στόχος και φυσικά να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Ξέρω ότι όλοι μας ζητάνε να πάρουμε το Κύπελλο, εμείς όμως πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και όταν έρθουν τα νοκ-άουτ παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι. 

Keywords
Τυχαία Θέματα