Νιούκαστλ: Ο νέος δυνατός παίκτης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Η συμφωνία φαίνεται να είναι κλειδωμένη και απομένει η ανακοίνωση της αγοράς της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες. Πλέον οι "καρακάξες" θα μετατραπούν σε έναν τεράστιο παίκτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αφού οι επικείμενοι ιδιοκτήτες έχουν περιουσία που ξεπερνάει τα 360 δισεκατομμύρια ευρώ!

Βασικά, η ομάδα από την μεγαλύτερη πόλη της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής του Τάινσαϊντ, θα γίνει η πλουσιότερη ομάδα στην Premier League, αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η πώληση από τον

διαβόητο Μάικ Ασλεϊ αναμένεται να φτάσει τα 350 εκατ. ευρώ, αλλά οι Σαουδάραβες που αγοράζουν, υπολογίζεται ότι έχουν περιουσία που ξεπερνάει τα 360 δισ. ευρώ.

Πρόκειται για αστρονομικό ποσό, εάν υπολογιστεί ότι ο σεΐχης Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι έχει πίσω του 27 δισ. ευρώ. Το επενδυτικό αυτό σχήμα των Αράβων θέλει να αποκτήσει το 80% της Νιούκαστλ, με το υπόλοιπο ποσοστό να πηγαίνει στην γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την διαμεσολάβηση για το νέο μεγάλο deal του ποδοσφαίρου, Αμάντα Στέιβλι, και σε κάποιους Αγγλους επενδυτές.

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει ότι με το που θα αποκτήσουν την ομάδα οι Αραβες, θα διαθέσουν άμεσα πάνω από 300 εκατ. ευρώ για μεταγραφές. Και κάπως έτσι η Νιούκαστλ ετοιμάζεται να γίνει ο επόμενος δυνατός παίκτης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα