Νίκος Κίρζης για όλα

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης μίλησε για όλους και για όλα στο ραδιοφωνικό σταθμό Sports 1. Ο κ. Κίρζης ανέφερε οτι αρχές του 2016 θα αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο και αναφέρθηκε σε προπονητή, μάνατζερς και διαρκείας.

Αρχικά δήλωσε:
«Δεν έχουμε κατηγορηθεί ποτέ ότι έχουμε κάνει κάτι στα σκοτεινά. Είναι μια μικρή μερίδα του κόσμου που έχει δυσαρέσκεια και έχει τους δικούς του λόγους. Η κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη και βοηθητική. Αλλά δεν δεχόμαστε τα μυθιστορήματα και τις ιστορίες επιστημονικής

φαντασίας που κάποιοι διοχετεύουν στον κόσμο.
Η ομάδα θεωρητικά είχε καλύτερους παίκτες στα χαρτιά πέρσι όμως η ομάδα είχε δυο ευκαιρίες να πάρει το πρωτάθλημα και απέτυχε. Ανέλαβα προσωπικά την ευθύνη. Φέτος πρέπει να δοθεί ο χρόνος στους παίκτες, για να φανεί καλή η ομάδα και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Μας ενδιαφέρει η ομάδα συνολικά και όχι αν υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες. Η διαφορά είναι ότι φέτος είμαστε ομάδα. Τα τελευταία χρόνια αυτές οι μονάδες σκέφτονταν... σαν μονάδες και όχι σαν ομάδα».

Για τον προπονητή και μάνατζερ:
«Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τα τελευταία χρόνια πρόσφεραν στην ομάδα.
Είναι δύσκολο να κερδίσει μια τεχνική ηγεσία ή ένας πρόεδρος την εμπιστοσύνη του κόσμου. Είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα κάνουμε μια καλή χρονιά.
Από την στιγμή που υπήρξε προπονητής από την Πορτογαλία είναι λογικό να υπάρξουν και ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία.
Ο Απόλλωνας δουλεύει με πολύ λίγους μάνατζερ. Πλέον παίζουν μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Τους ξέρει και ξέρουν το πώς δουλεύει ο Απόλλωνας. Εδώ και 3μιση χρόνια ποδοσφαιριστές έχουν φύγει με τον καλύτερο τρόπο. Μας βοηθούν και οι μάνατζερ σε αυτό. Ελλαδίτης μάνατζερ πληρώθηκε 10 χιλιάδες ευρώ από τον Απόλλωνας πριν από 15 μέρες για παλιά υπόθεση».

Μπατζετ:
«Είναι λίγο χαμηλότερο από πέρσι. Ειδικά μετά από τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα.
Φυσικά και δεν καλύπτεται ο προϋπολογισμός. Θα γίνουν προσπάθειες από την διοίκηση να καλυφτεί. Υπάρχει μια μείωση κοντά στο 10-12%».

Κόσμος:
«Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε αυτή την στήριξη του κόσμου που έχουν άλλες ομάδες.
Είναι το χειρότερο στάδιο για να πηγαίνει κάποιος. Μπορούμε για περισσότερα εισιτήρια διαρκείας. Είναι κρίμα γιατί κάποιοι μένουν μακριά από την ομάδα και δημιουργούν προβλήματα. Στο εξωτερικό δηλαδή οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν έπρεπε να παίρνουν εισιτήριο διαρκείας; Στη Λευκωσία δεν υπάρχει οικονομική κρίση; Η ομάδα του Απόλλωνα είναι για τα 1500 εισιτήρια διαρκείας;»

Γήπεδο:
«Να είσαι σίγουρος ότι θα δούμε σύντομα γήπεδο στη Λεμεσό και τότε θα αυξηθούν και τα εισιτήρια διαρκείας. Θα μπορούν να απολαύσουν ποδόσφαιρο. Είχαμε συνάντηση το Σάββατο, παρόντας του Βίκτωρα Παπαδόπουλου. Τον επόμενο μήνα θα έχουμε και στην άδεια. Να βγούμε σε προσφορές. Ήδη ο ΚΟΑ δουλεύει στην χρηματοδότηση του σταδίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της Δημοκρατίας που θέλει πάρα πολύ το γήπεδο. Αρχές του 2016 θα μπορούμε να αρχίσουμε έργα για το γήπεδο. Πρέπει να γίνει αυτό το γήπεδο. Έχουμε δουλέψει σκληρά».

Για την σχέση με την ΚΟΠ:

«Δεν θέλω να τιμωρηθώ πάλι αλλά όλη η Κύπρος είδε τι έγινε τους τελευταίους μήνες στην ΚΟΠ. Εμείς δεν λαμβάνουμε μέρος σε κανένα κουκλοθέατρο, έχουμε κάποιες αρχές. Με αρκετά σωματεία ο Απόλλωνας έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις. Όσο για τους διαιτήττές δεν ξέρω αν πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις. Οι διαιτητές πρέπει να σφυράνε καλά και όχι να πίνουμε μαζί τους καφέ όπως κάνουν άλλοι»

Για Κωνσταντίνο Μακρίδη:

«Τον είχαν όλοι σίγουρο, κάποιοι τον έβαλαν και πάνω στο αεροπλάνο με την αποστολή του Απόλλωνα! Δεν είμαστε αρμόδιοι να δικαιολογούμε γιατί κάποιος φαντάστηκε ότι ήταν πάνω στο αεροπλάνο. Είναι δεδομένη η σχέση του μαζί μου, δεδομένη η πρόταση που του κάνουμε αλλά προτίμησε εκείνη του ΑΠΟΕΛ. Ποτέ δεν ήταν κλειστός, ποτέ δεν ήταν δεδομένο ότι θα ερχόταν. Αντιλαμβάνεστε πως όταν μπαίνει το ΑΠΟΕΛ που έχει πολύ πιο ψηλό προϋπολογισμό και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ»

Για Γκαστόν Σανγκόι:

«Ο Γκαστόν περνούσε κάποιες φάσεις και δυστυχώς φάνηκε στο γήπεδο ότι δεν ήταν 100 ο εαυτός του. Είδαμε έναν Γκαστόν που ήταν αγνώριστος, με λάθη, αλλά δεν παύει να είναι ο Γκαστόν. Δεν μηδενίζω ποτέ. Όταν τελείωσε πρωτάθλημα είχαμε ηρεμήσει, βρεθήκαμε ε τετ α τετ στο σωματείο σε μια φορτισμένη και συγκινητική συνάντηση γιατί ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να πει τι ήθελε να κάνει. Εγώ του είπα ότι όλοι κάναμε λάθη. Έχεις ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο στην ομάδα και εγώ δεν θα σου πω ποτέ μα ποτέ φύγε. Αυτό που θα σου πω είναι να πάρεις τον χρόνο σου, να πας πίσω στην χώρα σου αν ηρεμίσεις και να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις. Αν αποφασίσεις να έρθεις πίσω , να το κάνεις επειδή θέλεις να είσαι 100 % στην ομάδα. Έφυγε και μετά από δέκα μέρες μαζί με τον Κιντέρος, μιλήσαμε και του ανακοίνωσαν ότι η απόφαση του Γκαστόν είναι αν συνεχίσει σε άλλη χώρα. Το σεβάστηκα. Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε η ομάδα από το Κατάρ και έγινε η μεταγραφή»

Keywords
Τυχαία Θέματα