Νίκος Χριστοδουλίδης: Ο σύζυγος, ο οικογενειάρχης

Επικεντρωμένος στον στόχο για λύση και επανένωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλά αποκλειστικά στο Capital Today για τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού και την τεράστια ευθύνη που αισθάνεται κανείς συμμετέχοντας σε τέτοιου είδους συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν το μέλλον ολόκληρου του λαού.

Τονίζοντας ότι η κατάσταση ως έχει σήμερα δεν είναι λύση,

ο Νίκος Χριστοδουλίδης υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι η Κυβέρνηση εργάζεται σκληρά και έχει υποχρέωση να δημιουργήσει αισιοδοξία στον κόσμο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Capital Today ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μας αφήνει να καταγράψουμε ένα 24ωρο από την καθημερινότητα του και μας αποκαλύπτει άλλες πτυχές της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής, τη σχέση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ποια καριέρα θα ήθελε να ακολουθήσει στο μέλλον.

Μας ξεναγεί στο σπίτι του, μας συστήνει τη σύζυγο του Φιλίππα και μας μιλά για τα παιδικά του χρόνια, τους φίλους του και για τη μεγάλη απώλεια των αγαπημένων του προσώπων.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο περιοδικό Capital Today που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» αύριο, Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα