Νικόλας2018:Απάντηση σε ΔΗΣΥ για Τουρκοκύπριους «βουλευτές»

Σε ανακοίνωση τύπου το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου αναφέρθηκε στις επισκέψεις επισκέψεις Τουρκοκυπρίων ψευδο-βουλευτών στα γραφεία εκπροσώπων των κρατών μελών της ΕΕ, τονίζοντας ότι είναι συχνό φαινόμενο.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Οι επισκέψεις Τουρκοκυπρίων ψευδο-βουλευτών στα γραφεία εκπροσώπων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως, επίσης, και στο γραφεία ΟΛΩΝ των κομμάτων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποτελούν συχνό φαινόμενο στις Βρυξέλλες. Μόλις την προηγούμενη βδομάδα, μια παρόμοια

επίσκεψη έλαβε, επίσης, χώρα και στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Σε αντίθεση με τέτοιου είδους άτυπες συναντήσεις, οι οποίες διοργανώνονται με την ιδιωτική πρωτοβουλία συγκεκριμένων Ευρωβουλευτών, δυστυχώς, η αναβάθμιση των κατεχομένων προέρχεται πρωτίστως από τη στάση της ίδιας της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Οι πόρτες των Βρυξελλών άνοιξαν για το ψευδοκράτος με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος πρόσφατα επέτρεψε και την υποβολή κοινής πρότασης Μαυρογιάννη-Ναμί, δίδοντας προ-ενταξιακά κονδύλια στους Τουρκοκυπρίους. Σημειώνουμε δε ότι παρόλες τις διακηρύξεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη, τα τελικά συμπεράσματα της έκθεσης για την Τουρκία στην τελευταία Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρουσιάζονται σήμερα αναλλοίωτα, με την Τουρκία αλώβητη, παρόλες τις προκλήσεις και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην οποία επιδίδεται καθημερινά.

Το Εκλογικό Επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου χαιρετίζει τη στάση του Πρόεδρου του κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Σεργκέι Στάνισεφ, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα Ν.Παπαδόπουλου, διακηρύττει την στήριξη του στις προτάσεις της Νέας Στρατηγικής και δηλώνει την αντίθεση του στην παρουσία ξένων εγγυήσεων και ξένων στρατευμάτων στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα