Νικόλας2018: Ο ΠτΔ να ακούσει τις εισηγήσεις του ΓΕ

Σε ανακοίνωση, το εκλογικό επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου σχολίασε την έκθεση του Γενικού Εισαγγελέα και κάλεσε την Κυβέρνηση Αναστασιάδη να ακούσει τις εισηγήσεις του.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη να αφήσει τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες και να εισακούσει τις εισηγήσεις του Γενικού Εισαγγελέα.

Οι κάκιστοι χειρισμοί της κυβέρνησης Αναστασιάδη και οι επικοινωνιακές σκοπιμότητες, συνεχίζονται σε όλα τα θέματα! Αυτή τη φορά, το Υπουργικό Συμβούλιο απέκλεισε την παρούσα κυβέρνηση από τη διερεύνηση σε σχέση με το θέμα της διαχείρισης των αστικών αποβλήτων,

καθορίζοντας όρους εντολής για τη διερεύνηση ΜΟΝΟ τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Το Υπουργικό Συμβούλιο έχει μείνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο, μετά και τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κώστα Κληρίδη. Ο Γενικός Εισαγγελέας ορθά εισηγείται όπως το Υπουργικό ανακαλέσει τον διορισμό και τους όρους της εντολής της Ερευνητικής Επιτροπής, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να προχωρήσει στον διορισμό νέας Επιτροπής με ευρείς όρους εντολής, ο οποίοι να καλύπτουν όλη τη διαχείριση του θέματος από τη γένεσή του μέχρι ΣΗΜΕΡΑ.

Καλούμε την κυβέρνηση Αναστασιάδη να επικεντρωθεί με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών και να εισακούσει τις εισηγήσεις του Γενικού Εισαγγελέα, ώστε να διασφαλιστεί η ανεξάρτητη, αντικειμενική και αμερόληπτη διερεύνηση των λόγων που οδήγησαν τον τόπο μας στη δεινή κατάσταση στο θέμα της διαχείρισης των αστικών αποβλήτων.

Δυστυχώς, το κόστος των κακών χειρισμών της κυβέρνησης Αναστασιάδη, επωμίζεται ο φορολογούμενος πολίτης, αυτή τη φορά μάλιστα μετρήσιμα στο ύψος των €30.000 ημερησίως αναδρομικά από το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα