Νικόλας Παπαδόπουλος: «Εσύ έχεις το λόγο» (vid)

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την Τρίτη (5/2) τη δράση «Εσύ έχεις το λόγο», όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από ένα μικρό ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο να παραθέτουν τις απόψεις και ζητήματα που τους απασχολούν.

Αυτούσια η δήλωση του προέδρου του ΔΗΚΟ:

"Όπως γνωρίζετε, στο Δημοκρατικό Κόμμα, έχουμε επιλέξει αντί να μιλάμε ΓΙΑ τους πολίτες,

να μιλάμε ΜΕ τους πολίτες και κυρίως, να ΑΚΟΥΜΕ τους πολίτες. Πολύ περισσότερο, τους πολίτες που αισθάνονται απογοητευμένοι, αποκλεισμένοι από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, που έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική και δεν συμμετέχουν.

Το στόχο αυτό προσπαθούμε να υπηρετήσουμε, από το 2015, με συνεχείς και σταθερές δράσεις μας. Θυμίζω τη δράση Change, καθώς και τη δυνατότητα που έχουν οι πολίτες, μέσα από το site του ΔΗΚΟ, να μου απευθύνουν ερωτήματα και φυσικά να παίρνουν απαντήσεις.

Από σήμερα και μέχρι το Πάσχα, δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να μας πουν τις απόψεις τους, μέσα από μία καινούρια, πιο συστηματική προσέγγιση.

Η δράση «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ», ζητά τη θέση των πολιτών σε σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν, μέσα από ένα μικρό ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, το οποίο θα αλλάζει κατά διαστήματα, ώστε να καλύψει σειρά κρίσιμων για όλους μας θεμάτων.

Οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο όχι μόνο στο site και στο Facebook του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά και μέσω ειδικών banners σε επιλεγμένα portals.

Ζητώ από όλες και όλους, να αφιερώσετε δύο λεπτά για να μας πείτε τις απόψεις σας. Απόψεις που θα αποτελέσουν σημαντικό στοιχείο στη διαμόρφωση των προτεραιοτήτων και της πολιτικής μας.

Γιατί, για εμάς, στο Δημοκρατικό Κόμμα, η γνώμη σας μετράει".

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ»https://t.co/KfnEdVd97B pic.twitter.com/Ep9RJwEu66

Νικόλας Παπαδόπουλος (@NicholasPapadop) February 5, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα