Νικόλας: Κύπρος&Ελλάδα να επιμείνουν – Να μην πέσουν εναλλακτικές στο τραπέζι

Τη θέση ότι η Κύπρος και η Ελλάδα θα πρέπει να επιμείνουν προκειμένου να μην επιτραπεί κατ’ ουδένα λόγο να «πέσουν» εναλλακτικές ιδέες λύσης στο τραπέζι της Πενταμερούς επανέλαβε το ΔΗΚΟ στο Εθνικό Συμβούλιο.

Σε δηλώσεις του με το πέρας του Εθνικού ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ότι τα «δεδομένα που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ δύσκολα. Απροκάλυπτα πλέον Τουρκία και τ/κ ηγεσία

επιμένουν».

Διαβάστε εδώ: Συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Επαναλάβαμε ως ΔΗΚΟ την επιτακτική ανάγκη Ελλάδα και Κύπρος να επιμείνουν έτσι ώστε ο ΓΓ να μην επιτρέψει να υποβληθούν εναλλακτικές λύσεις στο τραπέζι. Αν γίνει αυτό τότε η διαδικασία θα ξεφύγει από το πλαίσιο. Αν επιτρέψει ο κ.Γκουτέρες στην Τουρκία να καταθέσει τη δική της πρόταση για δυο κράτη και εμείς παραμείνουμε στη ΔΔΟ πολύ φοβούμαστε, ότι καλοθελητές, θα καταθέσουν κι αυτοί τις δικές τους εισηγήσεις», συμπλήρωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Συνέχισε λέγοντας ότι το ΔΗΚΟ κατέθεσε την ανησυχία του «γιατί βλέπουμε την προετοιμασία ενός στημένου σκηνικού. Ο ΠτΔ και αυτοί που τον στηρίζουν είναι όλο και περισσότερο διατεθειμένοι να συζητήσουν πτυχές που μεθοδεύουν σε συνομοσπονδία. Στη Διεθνή Διάσκεψη να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την ΚΔ, δεν μπορεί να είναι απούσα η Κυπριακή Δημοκρατία», κατέληξε ο κ.Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νικόλας, ΚύπροςampampΕλλάδα,nikolas, kyprosampampellada