Νικόλας για υπερωρίες Δόξας: «Φυσικά και ήταν λάθος, ανέλαβε τις ευθύνες της»

Στα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη, σημείωσε ότι οι προσπάθειες του Νίκου Χριστοδουλίδη εστιάζονται στον διορισμό ενός ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό, τονίζοντας ότι «θα έχουμε έναν

πάρα πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας».

Σχετικά με την ακρίβεια, ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ότι είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ρίχνοντας πυρά σε όσους επικρίνουν την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, λέγοντας ότι «κάποιοι ανακάλυψαν την ακρίβεια τους τελευταίους επτά μήνες».

Αναφερόμενος στα καθολικά μέτρα στήριξης των πολιτών σε ρεύμα και καύσιμα, είπε ότι αυτά δεν βοηθούσαν ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να είναι στοχευμένα προς αυτές τις ομάδες. Όπως σημείωσε, γίνονται σκέψεις και για ειδικά μέτρα.

Μιλώντας για την ενέργεια, ο κ. Παπαδόπουλος τη χαρακτήρισε ως σοβαρό πρόβλημα, καθώς η Κύπρος έχει το δεύτερο ακριβότερο επιχειρηματικό ρεύμα στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Δόξα Κωμοδρόμου: Δεν έκλεψα ούτε ένα σεντ από τον φορολογούμενο πολίτη

Κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα που προέκυψε με τις υπερωρίες της παραιτηθείσας Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Δόξας Κωμοδρόμου, είπε ότι «φυσικά και ήταν λάθος», γι’ αυτό αποσύρθηκε το αίτημα, έγινε η διεκδίκηση λανθασμένα».

Καταλήγοντας, τόνισε ότι η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι ήταν λάθος και η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος ανέλαβε τις δικές της ευθύνες για το ζήτημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα