Νίκη στην επιστροφή του Αυγουστή ο Απόλλωνας

Στην επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του Απόλλωνα, η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 3-1 στο Τσίρειο Στάδιο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Τα γκολ για τον Απόλλωνα πέτυχαν οι Γιαννιώτας δις (15',46') και Ζελάγια (73'), ενώ το γκολ του Ολυμπιακού

πέτυχε ο Αγίτε (50'). Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα μετά από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα, φτάνοντας τους 7 βαθμούς σε 5 αγώνες.Οι μαυροπράσινοι ηττήθηκαν για 2η φορά φέτος και έμειναν στους 2 βαθμούς όντας στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με την Δόξα.

Δείτε το live του αγώνα από το SPORTIME

Δυναμικό ξεκίνημα είχαμε στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ,αλλά η ομάδα που βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα ήταν ο Απόλλωνας στο 15΄με τον Γιαννιώτα.Ο Ελλαδίτης εξτρέμ πήρε την πάσα από γύρισμα του Αγκίρε και σκόραρε για το 1-0.Το ματς άναψε για τα καλά, με τον Ολυμπιακό στο 30' να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μπιλάλ,ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας έχασε δοκάρι με τον Γκακπέ.Το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει με τις φάσεις που δημιουργήθηκαν, όμως παρέμεινε το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Γνώρισε την αποθέωση ο Γιαννιώτας

Μόλις 1 λεπτό από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι κυανόλευκοι διπλασίασαν τα γκολ τους, ξανά με τον Γιαννιώτα ο οποίος με ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός βρήκε γρήγορα την απάντηση στο 50' με κεφαλιά του Αγίτε μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίκο. Ο Απόλλωνας, στην συνέχεια έχασε 2 ευκαιρίες με Παπουλή και Σαρδινέρο, με τον Μπάιζα να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις.Τελικά, το τρίτο γκολ των κυανόλευκων ήρθε στο 73' με υπέροχο σουτ του Ζελάγια που εκμεταλλέυτηκε την λάθος απομάκρυνση από την άμυνα του Ολυμπιακού.

Δοκάρι και αναγκαστική αλλαγή ο Γκακπέ

Την ευκαιρία να μειώσει σε 3-2 έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 85', αρχικά με τον Κίκο που εξαπέλυσε το σουτ και ανάγκασε τον Μολ να εκτιναχθεί για να αποτρέψει το γκολ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ντουβεντρού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω.Το σκορ δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά και ο Απόλλωνας πήρε την νίκη με 3-1.

Ξέσπασε ο Αυγουστή

Keywords
Τυχαία Θέματα