Νίκη για το +5

Όσο η υπόθεση εξάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, στη Νέα Σαλαμίνα γι' αυτό θα παλεύουν και το ίδιο θα κάνουν και στο σημερινό ματς με τον Άρη στις 16:00 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η σημερινή εκτός έδρας αποστολή για τη Νέα Σαλαμίνα είναι κάτι σαν 6 βαθμούς, αφού αγωνίζεται με την αμέσως πιο πάνω ομάδα από αυτήν και μ' ένα τρίποντο θα φτάσει στους 40 βαθμούς κάτι που σημαίνει

ότι η ψαλίδα από Ομόνοια και Απόλλωνα θα είναι στο +5.

Οι ερυθρόλευκοι του Σάββα Πουρσαϊτίδη έχοντας την πίκρα προ ημερών από το γήπεδο αυτό λόγω της ήττας από την ΑΕΛ στο θεσμό του κυπέλλου, σήμερα το απόγευμα θέλουν να είναι περισσότερο τυπικοί στο ραντεβού τους, να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στον Άρη και να έχουν βελτίωση στο σκοράρισμα και στις τελικές φάσεις, κάτι που στοίχισε στα δύο τελευταία με Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Από πλευράς αγωνιστικού πλάνου οι ερυθρόλευκοι και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης παίρνουν σχεδόν σε κάθε αγώνα άριστα, όμως κάποιες φορές όπως τις πρόσφατες το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε. Στον α’ γύρο η Νέα Σαλαμίνα γνώρισε την ήττα από τον Άρη στην έδρα της, ψάχνοντας την εκδίκηση στο σημερινό, ένα αποτέλεσμα που θα τη τονώσει ψυχολογικά και θα την ανεβάσει στο φουλ βαθμολογικά που κατά κύριο λόγο αυτό θέλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκη,niki