ΓΓ ΑΚΕΛ: Εντατική προσπάθεια για συνεργασία με τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου δήλωσε πως κατά τη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, το Σάββατο, επαναβεβαιώθηκε ομόφωνα η διαπίστωση του κόμματος ότι η Κύπρος χρειάζεται «μία προοδευτική αλλαγή» και «πρώτα από όλα να απαλλαγεί από τη διακυβέρνηση του Συναγερμού, η οποία στα χρόνια της διακυβέρνησής της έχει οδηγήσει την Κύπρο στον πάτο και έχει προκαλέσει πάρα πολλά αδιέξοδα σε όλα

τα βασικά ζητήματα που καθορίζουν την πορεία του τόπου και του λαού».

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του κόμματος, ο κ. Στεφάνου πρόσθεσε ότι αποφασίστηκε η συζήτηση στην κομματική βάση, με τις Νέες Δυνάμεις και τους φίλους του ΑΚΕΛ ώστε η ηγεσία να αποκομίσει τη δική τους άποψη και τις προσεγγίσεις τους σε σχέση με την προσπάθεια που θα καταβληθεί ενόψει των προεδρικών εκλογών του Φεβρουαρίου του 2023.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ επαναβεβαίωσε ομόφωνα τη θέση ότι το Κόμμα θα συνεχίσει πιο εντατικά και συγκεκριμένα την προσπάθεια για να επιτευχθεί συνεργασία με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ως εκ τούτου το επόμενο διάστημα θα αναπτύξει εντατικότερο διάλογο με τα κόμματα που διαπιστώνουν πως η Κύπρος χρειάζεται την αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Χριστοδουλίδης: Οι διαδικασίες άλλαξαν για να αποκλειστεί η υποψηφιότητά μου

Keywords
Τυχαία Θέματα