Νέβιλ: "Που ήταν ο Κόντε;"

Ο παλαίμαχος ακραίος οπισθοφύλακας, Γκάρι Νέβιλ παρουσιάστηκε καυστικός στα σχόλια του κατόπιν της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, με τα πυρά του να στοχεύουν τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Γκάρι Νέβιλ θεωρεί ότι προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε παρέμεινε απαθής καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αποπνέοντας έλλειψη πίστης για ανατροπή του σκορ.

Ο Κόντε παρατηρούσε σιωπηλός τους παίκτες του να ηττώνται κατά κράτος από τους αντιπάλους τους, με τον Νέβιλ να παρατηρεί ότι απουσίαζε το πάθος που συνήθως

διακατέχει τον Ιταλό τεχνικό.

«Η Τσέλσι δεν βελτιώθηκε αλλά που ήταν ο Κόντε; Όλοι μιλούν για του παίκτες αλλά περίμενες από τον Κόντε να εμψυχώσει τους παίκτες του, τη στιγμή που ολόκληρη την σεζόν είναι ενεργός στην πλάγια γραμμή.

Φαινόταν απαθής σαν να μην πίστευε την ανατροπή. Ανησυχούσα για αυτόν γιατί συνήθως είναι υπερδραστήριος, όπως και ο Κλοπ. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου τρίβοντας το πιγούνι του, γεγονός που είναι ανησυχητικό.

Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα που έβγαζε όλη την χρονιά τρέχοντας πάνω κάτω και αγκαλιάζοντας τους οπαδούς δυστυχώς δεν εμφανίστηκε αυτήν τη φορά», επισήμανε ο Νέβιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα