Νεότερα για Χάλαντ

Ο Έρλιγνκ Χάλαντ βρίσκεται στα πιτς τις τελευταίες 42 ημέρες και σύμφωνα με την Bild η επιστροφή του στη δράση αναμένεται να καθυστερήσει κι άλλο, με το πιθανότερο σενάριο να είναι τις αρχές Απριλίου.

Η επιστροφή του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού στα τέλη Ιανουαρίου, αναμένεται να καθυστερήσει και άλλο.

Οι μυικοί τραυματισμοί είναι φέτος το μεγάλο βάσανο του Νορβηγού σταρ.

Ο 21χρονος είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Χόφενχαϊμ στις 22 Ιανουαρίου, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για μυϊκά προβλήματα που απαιτούν θεραπεία.

Παρότι μάλιστα, προπονήθηκε έναν μήνα μετά (21 Ιανουαρίου) για πρώτη φορά μαζί με τους συμπαίκτες του, σκορπώντας αισιοδοξία για την επιστροφή του στη δράση, αυτή τελικά, αναμένεται να καθυστερήσει.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Bild, ο Χάλαντ δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σύντομα, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά είχε θεωρηθεί. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Μάρκο Ρόζε δεν θα τον έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μάρτιο και όπως όλα δείχνουν θα μπορεί να τον υπολογίζει ξανά από τις αρχές Απρίλη.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεότερα, Χάλαντ,neotera, chalant