Νέος τραυματισμός στον αστράγαλο για τον Καντέ

Το τάκλιν του Μανέ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ απέναντι στην Τσέλσι ήταν η αιτία για να τραυματιστεί και πάλι ο Καντέ στον αστράγαλο, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν.

Άτυχος για ακόμη μία φορά στάθηκε ο Ενγκολό Καντέ καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα με την Λίβερπουλ και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Ο βραχύσωμος άσος της Τσέλσι είχε νιώσει ενοχλήσεις στον αστράγαλό του πριν από το παιχνίδι του Σούπερ Καπ απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Ο Τόμας Τούχελ τον κράτησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στην πρεμιέρα για να

τον προφυλάξει, ενώ τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Σαντιό Μανέ έκανε ένα τάκλιν στον Γάλλο μέσο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί στον αστράγαλο και να αντικατασταθεί στο ημίχρονο. Ακόμα δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε θα επιστρέψει υγιής ο Καντέ, με το επόμενο παιχνίδι της Τσέλσι να είναι προγραμματισμένο στις 11 Σεπτεμβρίου, εντός έδρας, απέναντι στην Άστον Βίλα.

Ο Τούχελ δήλωσε σχετικά με τον τραυματισμό του Γάλλου:

«Ήταν τραυματίας και έπρεπε να βγει αλλαγή. Έχασε το παιχνίδι με την Άρσεναλ εξαιτίας του πόνου στον αστράγαλο αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Σε αυτό το παιχνίδι, ο αντίπαλος έπεσε στον αστράγαλό του και (ο Καντέ) ένιωσε τον ίδιο πόνο όπως και με την Άρσεναλ. Δεν μπορούσε να δώσει δύναμη για να επιταχύνει και για αυτό τον έκανα αλλαγή.»

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: england365.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα