Νέος Πρόεδρος της Fina ο Χουσέιν αλ Μουσαλάμ

O κουβετιανός ΧουσέινΜουσαλάμ είναι ο νέος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κολύμβησης (FINA) για την περίοδο 2021-2025,  μετά τις εκλογές που έγιναν το Σάββατο 5 Ιουνίου στη Ντόχα, κατά την διάρκεια του κογκρέσου της FINA. Χωρίς ανθυποψήφιο, αλλά με την συντριπτική πλειοψηφία των χωρών να τον υποστηρίζουν, ο νέος πρόεδρος

διαδέχεται στην προεδρεία τον Χούλιο Μαλιόνε.

Στις εργασίες του κογκρέσου συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΚΟΕΚ Αλέξανδρος Χριστοφόρου, ο οποίος παράλληλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένων και των εκπροσώπων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και να ανταλλάξουν απόψεις για τα αθλήματα του υγρού στίβου, αλλά και τρόπους στενότερης συνεργασίας μεταξύ των Ομοσπονδιών μας.

Στο κογκρέσο συμμετείχαν εκπρόσωποι από 183 Ομοσπονδίες, 108 από τις οποίες έδωσαν το παρών τους στη Ντόχα, ενώ οι υπόλοιπες συμμετείχαν διαδικτυακά.

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου (αριστερά), ο πρόεδρος FINA Χουσέιν Αλ Μουσαλάμ (κέντρο) και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας Αντόνιο Χοσέ Ντα Σίλβα (δεξιά).  
 

Keywords
Τυχαία Θέματα