Νέος επαρχιακός γραμματέας του ΔΗΣΥ Πάφου ο Λεωνίδας Τσοκκάς

Ο Λεωνίδας Τσοκκάς, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πάφου, μέχρι πρότινος αναπληρωτής επαρχιακός γραμματέας του ΔΗΣΥ Πάφου, εξελέγη νέος επαρχιακός γραμματέας του κόμματος κατά το χθεσινό επαρχιακό συνέδριο του ΔΗΣΥ Πάφου.

Τη θέση διεκδικούσαν άλλα δύο στελέχη, οι Ματθαίος Ιεροκηπιώτης και Λάκης Χριστοδούλου, που αποχώρησαν τις τελευταίες μέρες.

Αναπληρωτής επαρχιακός γραμματέας εξελέγη ο Γιώργος Δημητριάδης, που επικράτησε του Ιωάννη Ιωάννου. Υποψηφιότητα για τη θέση αυτή είχε υποβάλει αρχικά και ο Νίκος

Κούβαρος, ο οποίος αργότερα απεσύρθη. Νέος οργανωτικός γραμματέας του ΔΗΣΥ στην Πάφο εξελέγη ο Νικόλας Χαρπίδης, άνευ ανθυποψηφίου, αφού στην πορεία αποσύρθηκε ο Χαράλαμπος Πάζαρος ο οποίος αρχικά είχε διεκδικήσει τη θέση.

Γραμματέας της ΓΟΔΗΣΥ εξελέγη χωρίς ανθυποψήφια η Άντρη Σάββα, ενώ στη θέση του γραμματέα των κλαδικών εξελέγη, επίσης, χωρίς ανθυποψήφιο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αντωνιάδη ο Σάββας Παυλικάς. Τέλος, στη θέση της γραμματείας τοπικής αυτοδιοίκησης εξελέγη η Εμανουέλα Ζωνιά, αφού αποσύρθηκε η Μαρία Σπύρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα