Νεοναζί αποκαλούν την Taylor Swift "άρια θεά"

Εν αγνοία της η Taylor Swift βρέθηκε να θεωρείται ως η απόλυτη εκπρόσωπος της άριας φυλής, ενώ νεοναζί την αποκαλούν "άρια θεά" μέσω social media και Διαδικτύου.

Την αρχή έκανε ένας ακροδεξιός blogger o Andre Anglin, ο οποίος έγραψε στο blog του Daily Stormer, πως η Taylor

είναι μία αριανή θεά η οποία μοιάζει με μετενσάρκωση της αρχαίας ελληνικής θεάς Αθηνάς . Ο ίδιος blogger στη συνέχεια σε δημόσιες δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως η Taylor είναι κρυφοφασίστρια και διατύπωσε και ακραίες θεωρίες πως η Taylor περιμένει να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Donald Trump και τότε θα δηλώσει δημόσια πως είναι ναζί και πιθανά θα παντρευτεί το γιο του Donald Trump! Παράλληλα, σε ένα προφίλ του Facebook που δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια και φέρει τον τίτλο "Taylor Swift for Fascist Europe " ανεβαίνουν εδώ και καιρό memes που δείχνουν την Taylor να εμφανίζεται σαν να κάνει δηλώσεις που ανήκουν στον Αδόλφο Χίτλερ.

Μάλιστα, κάποια από αυτά τα memes έγιναν viral και άρχισαν να εμφανίζονται ακόμα και στο pinterest με αποτέλεσμα οι νομικοί εκπρόσωποι της διάσημης τραγουδίστριας να αναγκαστούν να στείλουν επιστολή σε όλα τα εμπλεκόμενα media και να απαιτήσουν την αφαίρεση των εικόνων. Ωστόσο αρκετοί αρνούνται να τις αφαιρέσουν και θεωρούν πως πρόκειται απλά για "παρωδίες", αλλά οι δικηγόροι της Taylor κάνουν λόγο για λίβελους, ανήθικες εικόνες και προσβλητικό υλικό. Πάντως προς το παρόν το προφίλ στο Facebook είναι μπλοκαρισμένο, ωστόσο ο ντόρος που προκλήθηκε είχε σαν αποτέλεσμα το Διαδίκτυο να γεμίσει με ακόμα περισσότερα νέα memes που εμφανίζουν την Taylor ως νεοναζί τα οποία έχουν γίνει viral.

Keywords
Τυχαία Θέματα